Aragaz Coleman benzina

690,00 lei790,00 lei (-13%)

In stoc

Aragazul Coleman benzina functioneaza cu combustibil lichid Coleman sau cu benzina fara plumb ceea ce il face foarte practic si ii confera o autonomie foarte mare de pana la 7 ore

Compare

Aragaz Coleman benzina
Aragazul Coleman cu benzina Dual Fuel are 3 picioare rabatabile pentru o stabilitate perfecta, control precis al flacarii si rezervorul de combustibil inclus.

Functioneaza cu combustibil lichid Coleman sau cu benzina fara plumb ceea ce il face foarte practic si ii confera o autonomie foarte mare.
Aragazul Coleman este usor si poate fi depozitat oriunde fara batai de cap.

Caracteristici Aragaz Coleman benzina:

– Functioneaza cu benzina fara plumb sau combustibil Coleman;
– Combustibil lichid

– Putere: 2 200 W;
– Timp de functionare: pana la 7 h;
– Dimensiuni: 15 x 12 cm
– Timp de fierbere: 3 min. 55 sec
– Greutate: 685 g;


Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de success companii de echipamente outdoor si accesorii recreationale outdoor. Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping. Consumatorii loiali ai brandului intregesc vanzarile covarsitoare de lazi frigorifice, saci de dormit, rucsaci si multiple obiecte portabile si accesorii recreationale. O divizie a companiei realizeaza generatoare de current portabile. Compania realizeaza de asemenea produse sub brandurile Timberland si Eastpack.

Fondatorul comanieiWilliam Coffin Coleman, s-a nascut dintr-o familie care a migrat in Kansas din New England in 1871. Coleman devine professor la o scoala din Kansas si ulterior intra in magistratura. Ramas fara bani dupa primirea licentei in drept, devine comis voiajor, vanzand masini de scris.

Printre drumurile sale, observa intr-o seara lumina stralucitoare a unei lampi pe gaz in vitrina unei farmacii. Sheldon vede potentialul si decide sa devina comis-voiajor de lampi calatorind in multe orase americane. Din nefericire nu reuseste sa vanda decat cateva lampi deoarece acestora le lipsea service-ul si hotaraste sa inchirieze lampile cu tot cu serviciul de intretinere. Astfel afacerea incepe sa dea roade si toate magazinele si bacaniile incep sa foloseasca noua metoda de iluminare care atragea clientii. Dupa putin timp Coleman infiinteaza Hydro-Carbon Light Company.

Cererea mare de lampi il face pe Sheldon sa isi stabileasca sediul companiei in Wichita, Kansas, sa cumpere patentul Efficient Lamp si sa creeze Coleman Arc Lamp. In 1905 reuseste sa lumineze chiar si un meci de fotbal in nocturna.

An articol mai amplu despre istoria Coleman gasiti AICI

 

 

Informații suplimentare

Greutate 685 g
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu