Tree Hugger – Kit ancorare hamac albastru

59,00 lei

Stoc epuizat

Tree Hugger – Kit ancorare hamac. 7 mt chinga + catarama rapida. Cantareste doar 230 de g. Ajustabil oricarui tip de hamac fara bare! Cu acest sistem montezi hamacul in 30 secunde!

Compare

Tree Hugger – Kit ancorare hamac albastru. 7 mt chinga(3,5 m x 2) + catarama rapida. Cantareste doar 230 gr si poate fi atasat oricarui tip de hamac fara bare de sustinere in lateral! Cu acest sistem montezi hamacul in 30 secunde!

Chinga folosita in productia Tree Hugger – Kit ancorare hamac, sustine greutati de pana la 1500kg (astfel, la nevoie poate fi folosita si in alte scopuri- tractare masini, ancorare greutati mari etc), iar catarama rapida rezista pana la 250 de kg.

tree hugger schita ancorare

Tree Hugger – Kit ancorare hamac albastru acopera o plaja cuprinsa intre 4 si 8 mt lungime intre copaci sau stalpi de sustinere.

Sistemul rapid propus de Ihamac este un produs propriu, inovativ, realizat 100% in Romania!

In zilele noastre hamacele au devenit populare in toata lumea, fiind folosite la relaxare, la drumetii cu bagajerie lightweight, alpinism, camping, pescuit, devenind incet, dar sigur, un hobby cu mii de fani si utilizatori, activi pe zeci de forumuri din toata lumea. Pentru unii ca noi hamacul este vestitorul primaverii, reprezinta relaxare sau joaca, reprezinta timp liber sau sport sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Asemenea Hamacului, parcursul nostru a fost asemanator. Am plecat de la o nevoie care, cu timpul, a devenit o placere si un hobby. Nevoia de libertate, iesire in natura, relaxare, sport si o viata sanatoasa e aproape o necesitate pe care societatea actuala o impune.

Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor, avand o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement, de la hamace profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra si pana la hamace “made in Romania” cu motive populare traditionale, sisteme de filtrare a apei, folie de protectie si alte accesorii outdoor.

Ihamac se doreste a fi o comunitate de oameni avizi de natura si frumusetile ei.

POM-POM si voi!

Informații suplimentare

Greutate 230 g
Dimensiuni 700 × 25 cm

Main Menu