Tree Hugger – cordelina cu protectie Coghlans

161,00 lei

In stoc

Contine doua Tree Hugger – cordelina cu protectie pentru hamac cu lungimea de 2.7m, reglabile

Saculet inclus.

Cantareste doar 300 gr si poate fi atasat oricarui tip de hamac fara bare de sustinere in lateral!

Compare

Tree Hugger – cordelina cu protectie Coghlans

Acest set de ancorare pentru hamac este grozav daca doriti sa prelungiti lungimea cordelinelor care sunt deja incluse in hamac, facand mai usor sa va bucurati de acesta in diferite locatii.

Aceste seturi Tree Huggers au de asemenea o protectie din nailon larga pentru a reduce daunele provocate copacilor.

Caracteristici Tree Hugger – cordelina cu protectie Coghlans:

– Contine doua Tree Huggers – cordelina cu protectie pentru hamac cu lungimea de 2.7m, reglabile;

– Saculet inclus.;

Cantareste doar 300 gr si poate fi atasat oricarui tip de hamac fara bare de sustinere in lateral! Cu acest sistem montezi hamacul in 30 secunde!

Incarcatura maxima suportata: 272 kg


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua. Tree Hugger – cordelina cu protectie Coghlans

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

 

 

Informații suplimentare

Greutate 230 g
Dimensiuni 700 × 25 cm

Main Menu