Toaleta portabila Campingaz 20l

579,00 lei

In stoc

Toaleta portabila Campingaz 20l
Toaleta portabila Campingaz 20l este perfecta pentru camping, calatorii, excursii cu barca sau in timpul renovarilor la domiciliu. O poti folosi in camping cu familia, autorulote, rulote, festivaluri sau pescuit.
- Greutatea maxima suportata: 130 kg
- Inaltime crescuta: 41cm
- Latime mai mare a vasului pentru extra confort
- Sistem de inchidere cu arc blocabil intre rezervorul de reziduri si partea superioara

- Rezervor apa curata: 16 L
- Rezervor reziduri: 20 L

Compare

Toaleta portabila Campingaz 20l

Toaleta portabila Campingaz 20l este perfecta pentru camping, calatorii, excursii cu barca sau in timpul renovarilor la domiciliu. O poti folosi in camping cu familia, autorulote, rulote, festivaluri sau pescuit.
Deasemenea toaleta portabila este utila pentru persoanele greu deplasabile sau pentru a invata copiii sa renunte la scutece.
Produsul beneficiaza de tratament antimicrobian la capac si vasul de colectare.
Caracteristici Toaleta portabila Campingaz 20l:
– Greutatea maxima suportata: 130 kg
– Inaltime crescuta: 41cm
– Latime mai mare a vasului pentru extra confort
– Sistem de inchidere cu arc blocabil intre rezervorul de reziduri si partea superioara

– Rezervor apa curata: 16 L
– Rezervor reziduri: 20 L
– Materiale: Polypropylene, polyethylene, ABS, si otel;
– Greutate: 5.2kg;
– Dimensioni (LxWxH): 56 x 39 x 41cm;

Inaltimea crescuta combinata cu latimea generoasa ofera confort sporit in timp ce rezervorul de reziduri de 20l va ofera suficient timp intre goliri.

Toate acestea fac din toaleta portabila Campingaz 20l optiunea perfecta pentru familii si camping cu familia. Colacul si interiorul vasului beneficiaza de tratament antimicrobian, o bariera impotriva mirosurilor, mucegaiurilor si ciupercilor. Deasemenea toaleta este echipata cu un sistem de inchidere foarte puternic ce va garanteaza linistea in timpul transportului.

Se foloseste impreuna cu lichide speciale pentru toalete portabile. Recomandarea noastra este Campingaz Instablue sau Instablue Standard 2,5L


 

Campingaz – peste 70 de ani de experienta outdoor!

Nascute din dragostea pentru camping și viata in natura, impreună cu dorinta de a crea și inova mereu, produsele Campingaz® sunt instinctive, inspirate, simple, dar inteligente, bazate pe peste 70 de ani de experienta in domeniu.

Produsele Campingaz sunt apreciate de generații de consumatori si pasionați de outdoor, o incredere care a fost castigata prin crearea de produse sigure, fiabile si bine concepute, care nu reusesc niciodată sa dezamageasca.

Lucrurile simple sunt cele care conteaza!

Adesea gandurile simple provoaca idei marete; In 1949, un tânăr a plecat in camping impreună cu familia sa. Nu s-a gandit niciodata ca acest lucru marunt va influenta in viitor modul in care oamenii vor aprecia activitatile in aer liber.

Initial totul a pornit de la un cilindru revolutionar reincarcabil, compact, economic si usor de utilizat, „Bleuet”. Apoi Campingaz s-a nascut, iar activitatile in aer liber au capatat un cu totul alt sens.

Inovatiile Campingaz au schimbat perceptia pentru gatit in aer liber si aventura.

Produse Campingaz perfecte pentru: camping, drumetii, hiking, trekking, pescuit si vanatoare, camping cu familia!

 

Informații suplimentare

Greutate 5200 g
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu