Tenda 2.5m x 2.5m Olive Green DD Hammocks Campervan

525,00 lei

In stoc

Tenda 2.5m x 2.5m Olive Green DD Hammocks Campervan - prelata special conceputa pentru rulota, camper.

Deschideiti o lume noua plina de aventura alaturi de tenda DD Hammocks Campervan - un sistem de copertina usor, conceput pentru a fi folosit cu rulota sau camper.

Protectie UV50+

Compare

Tenda 2.5m x 2.5m Olive Green DD Hammocks Campervan – prelata special conceputa pentru rulota, camper.

Deschideiti o lume noua plina de aventura alaturi de tenda DD Hammocks Campervan – un sistem de copertina usor, conceput pentru a fi folosit cu rulota sau camper.
Prelata DD Campervan are atat borduri de 6 mm, cat si 8 mm – Prelata a fost proiectata si testata în jurul unui VW California T6.1, dar se potriveste oricarei furgonete/ marchiza cu un canal de borduri de 6 mm/8 mm.
Prelata poate fi folosita ca marchiza de sus, direct prin sina de copertina din partea stanga a camionetei (8 mm la VW) sau ca perete lateral impreună cu copertina încorporata (6 mm). Poate fi folosita ca adapost pe ambele parti.

Configurare Tenda 2.5m x 2.5m Olive Green DD Hammocks Campervan:

Deasupra: Odata atasata la duba, marginea exterioara a prelatei necesita 2  stalpi pentru sprijin (dacă prelata este folosită deasupra capului), desfacuti pentru a oferi stabilitate. Un al treilea stalp optional poate fi plasat in centrul prelatei pentru a oferi mai mult spatiu pentru cap si pentru a ajuta la scurgerea apei în zilele ploioase. Intregul proces dureaza doar cateva minute.
Perete lateral: Daca este folosita ca perete lateral, pur si simplu introduceti prelata in canalul de pe marginea copertinei, scoateti in afara partea de jos si atasati partile laterale de cadrul marchizei pentru a o fixa pe loc.

Tenda DD Hammocks Campervan ofera protectie impotriva intemperiilor datorita impermeabilitatii sale de 3000 mm, dar blochează si peste 98% din razele UV daunatoare. O solutie ideala pentru calatorii în clima calda sau pentru a va relaxa afara în zilele însorite lungi și luminoase.

Cantareste putin peste 1 kg si este foarte compacta in comparatie cu alte copertine dedicate. Acest produs necesita stalpi suplimentari pentru sustinerea colturilor, va recomandam:  Stalp modular metalic DD -2.2m  sau Stalp telescopic aluminiu DD -2.2m

Marime si specificatii tehnice Tenda 2.5m x 2.5m Olive Green DD Hammocks Campervan
Dimensiune 2.5m x 2.5m
Culori
Olive Green
Greutate 1120g
Include Tenda 2.5×2.5 m

 

Caracteristici Tenda 2.5m x 2.5m Olive Green DD Hammocks Campervan:

Material 190T polyester cu rezistenta 3000mm coloana de apa, mambrana impermeabila, cusaturi sigilate, protectie UV50+


Despre DD Hammocks

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks . Tenda 2×2 Olive Green DD Hammocks

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

 

Informații suplimentare

Greutate 1120 g
Dimensiuni 250 × 250 cm
Producator

Culoare

Material

Greutate

Activitate

, , , , ,

Main Menu