Swagman Roll Basic

360,00 lei

Swagman Roll Basic ® patura multifunctionala realizata din poliester

Patura Swagman Roll Basic nu este o patura obisnuita ci un obiect multifunctional care te ajuta in orice situatie in care ai nevoie de caldura. Poate fi folosit ca poncho, sac de dormit de urgenta, quilt in interiorul sacului de dormit sau underquilt pentru hamac.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare.

Greutate: 979 grame

Dimensiune: 140 x 205 cm

Clear
Compare

Produse cumparate la pachet

Swagman Roll Basic este versiunea de buget a poncho-ului Helikon-tex.

Este realizat similar cu clasicul Swagman Roll Poncho avand rolul de a proteja impotriva hipotermiei.

Datorita fermoarelor lungi poate fi transformat rapid in sac de dormit. Numeroasele puncte de ancorare sunt utile cand vrei sa folosesti Swagman Roll ca underquilt pentru hamac.

Gluga ajustabila si stratul de izolatie de la interior fac din Swagman Roll Basic un excelent poncho protejandu-te impotriva hipotermiei.

Specificatii Swagman Roll Basic:

Greutate: 979 grame

Dimensiune: 140 x 205 cm

Material ext: Nylon

Material int: captuseala groasa pentru iarna

Caracteristici Swagman Roll Basic:

Gluga calduroasa

Poate fi folosit ca: jacketa de urgenta, sac de dormit sau patura, quilt sau underquilt pentru hamac

Material : 100% Poliester

Marime universala

Helikon Tex logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 979 g
Dimensiuni 140 × 205 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Culoare

, ,

Marime

Main Menu