Survival Tin Box Helikon-Tex

21,00 lei

Stoc epuizat

Survival Tin Box Helikon-Tex este o cutie solida si usoara dedicata protejarii obiectelor de mici dimensiuni.
Survival Tin Box este realizata din otel si poate face diferenta prin protejarea continutului sau in cazurile de criza. Poti depozita in ea un fluier de urgenta, o busola mica, o bricheta, tablete de purificare a apei etc.
Dimensiuni reduse 9,3 x 6,2 x 2,7 cm si greutate de doar 38 g. Poti depozita aceasta cutie de supravietuire in orice buzunar mic, pouch pe rucsac etc.

 

 

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Survival Tin Box Helikon-Tex este o cutie solida si usoara din otel, dedicata protejarii obiectelor de mici dimensiuni.
Survival Tin Box poate face diferenta, prin protejarea continutului sau in cazurile de criza. Poti depozita in ea un fluier de urgenta, o busola mica, o bricheta, tablete de purificare a apei etc.
Dimensiuni reduse 9,3 x 6,2 x 2,7 cm si greutate de doar 38 g. Poti depozita aceasta cutie de supravietuire in orice buzunar mic, pouch pe rucsac etc.

 

Specificatii tehnice Survival Tin Box Otel Helikon-Tex:

Dimensiune cutie: 2,7 x 9,3 x 6,2 cm

Materiale: Otel

Greutate: 38 g

Caracteristici Survival Tin Box Otel Helikon-Tex:
  • constructie ergonomica.
  • rezistenta la umezeala si inghet
  • Include: cutie otel

Helikon Tex logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 38 g
Dimensiuni 2,7 × 9,3 × 6,2 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Main Menu