Supertarp Small Helikon-Tex

240,00 lei

Supertarp Small Helikon-Tex ® este o tenda-prelata mica de 2x2,5 m, realizata din ripstop polyester.

Este ideala in situatii cand ai nevoie de protectie rapida impotriva ploii si a vantului in sesiuni de bushcraft, solo camping.

Are o constructie solida si durabila asigurata de stratul de ripstop polyester impermeabil.

Fiecate cusatura este sigilata prin lipire de factorii exteriori. Protejeaza impotriva ploii si se usuca foarte rapid.

Supertarp Small Helikon-Tex ® are 19 puncte de ancorare ranforsate si husa pentru transport.

Greutate: 448 grame

Clear
Compare

Produse cumparate la pachet

Supertarp Small Helikon-Tex ® este o tenda-prelata mica de 2×2,5 m, realizata din ripstop polyester.

Este ideala in situatii cand ai nevoie de protectie rapida impotriva ploii si a vantului in sesiuni de bushcraft, solo camping.

Are o constructie solida si durabila asigurata de stratul de ripstop polyester impermeabil. Fiecate cusatura este sigilata prin lipire de factorii exteriori.

Protejeaza impotriva ploii si se usuca foarte rapid.

Supertarp Helikon-Tex ® are 19 puncte de ancorare ranforsate si husa pentru transport.

Specificatii tenda Supertarp Small Helikon-Tex:

Greutate: 448 grame

Dimensiune: 200 x 250 cm

Material: Polyester Rip-stop

Caracteristici prelata Supertarp Small Helikon-Tex:

Husa pentru transport

Usoara si foarte rezistenta realizata din Ripstop Polyester

Cusaturi sigilate
19 puncte de ancorare ranforsate.

Helikon Tex logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 448 g
Dimensiuni 200 × 250 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Culoare

, ,

Marime

Main Menu