SuperLight Inflatable Mat DD Hammocks

260,00 lei

In stoc

DD SuperLight Inflatable Mat – saltea gonflabila ultra usoara ideala pentru drumetie cu bagajerie ultralight, bushcraft, ture rapide

Compare

SuperLight Inflatable Mat DD Hammocks- saltea gonflabila.

SuperLight Inflatable Mat DD Hammocks este o saltea gonflabila ultra usoara ideala pentru drumetie cu bagajerie usoara.

Impachetata cantareste doar 490 de grame si are volumul unei sticle de apa de 500 de ml. Perfecta pentru drumetiile ultralight, bikepackers si bushcrafteri.

SuperLight Inflatable Mat DD Hammocks este companionul perfect pentru hamacele sau corturile ultralight. O poti folosi si impreuna cu o tenda superlight pentru un adapost minimalist tip bivuac.

Dimensiuni: 180cm x 60cm x 5cm


Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesoriisisteme de izolarecorturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. SuperLight Inflatable Mat DD Hammocks este unul dintre produsele de succes ale companiei.

Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi, un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea de la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire. Produsele se pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Nick reuseste sa faca chiar si o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Lombok in Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia via S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa.

In timpul calatoriilor Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau solutie de campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui. Cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

 

Informații suplimentare

Greutate 490 g
Dimensiuni 180 × 60 × 5 cm
Activitate

, , , , ,

Culoare

Greutate

Producator

Main Menu