Steve Backshall Jungle Hammock DD Hammocks

645,00 lei

1 în stoc

Steve Backshall Jungle Hammock DD Hammocks este noutatea 2022 a celor de la DD Hammocks, realizat in colaborare cu Steve Backshall MBE.

Hamac tehnic, de camping, cu plasa anti insecte. Sistemul de ancorare este inclus.

Ideal camping, bushcraft, supravietuire, drumetii, pescuit.

Compare

Steve Backshall Jungle Hammock DD Hammocks

Hamacul SB Jungle Hammock DD Hammocks este noutatea 2022 a celor de la DD Hammocks si este realizat in colaborare cu Steve Backshall MBE. Steve este un explorator si naturalist britanic cunoscut publicului ca prezentator al emisiunii BBC ‘Deadly 60‘.

Hamacul realizat impreuna cu cei de la DD Hammocks este un hamac tehnic, single-layer cu plasa anti insecte si accesorii pentru ancorare incluse.

Beneficiaza de un singur strat de protectie din material respirabil si usor. Vine echipat cu plasa anti insecte, ideala pentru zonele unde acestea exceleaza: mlastini, Delta Dunarii, activitati pescuit si vanatoare etc

SB Jungle Hammock DD Hammocks este un hamac tehnic care poate fi folosit tot timpul anului din iernile reci si pana la verile toride. Pentru perioada rece iti recomandam sa il asortezi cu patura DD Underblanket.

Plasa de insecte poate fi inchisa sau poate fi ridicata total cand situatia o impune.

Foloseste o Tenda pentru a putea fi 100% asigurat in privinta ploilor.

Materialul din care este realizat acest hamac provine din reciclarea a peste 200 de sticle din plastic, este respirabil si confortabil.

Specificatii Steve Backshall Jungle Hammock DD Hammocks:

Dimensiune 2.7m x 1.4m (comfortabil pentru persoane de pana la 1.95m si 125kg)
Culori Blue
Greutate 1050g
Include Hamac SB Jungle, treehugger, 2 corzi elastice, 1x bare despartitoare , husa compresie, 2 carabiniere
Dimensiune impachetat

 

Caracteristici Steve Backshall Jungle Hammock DD Hammocks :

Hamac respirabil 1 strat foarte respirabil, realizat din reciclarea a peste 200 de sticle de plastic.
Plasa insecte Plasa de insecte fina inchisa cu fermoar, 1 bara din aluminiu pentru marirea spatiului interior
Bare aluminiu bare din aluminiu ergonomice pentru marirea spatiului interior legate cu cordelina elastica
Depozitare 2 bucle interioare pentru depozitare pentru ancorare Underblanket sau pentru suspendarea echipamentului
Ancorare 4 buzunare interioare pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni

 

 


Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks . Hamac Frontline Olive Green DD Hammocks

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

 

Informații suplimentare

Greutate 1050 g
Dimensiuni 270 × 140 cm
Producator

Culoare

Marime

Greutate

,

Plasa insecte

Activitate

, , , , , ,

Main Menu