Set de vase pentru gatit din aluminiu Coghlans

620,00 lei

In stoc

Set de vase pentru gatit din aluminiu Coghlans

Acest set de vase pentru gatit este fabricat din aluminiu ionizat, inclusiv manerele pliabile imbracate in silicon pentru a preveni arderea. Setul include 3 oale si o tigaie, precum si un capac unic care se potrivește celor 4 vase

- o tigaie de 1,1L, diametru 185mm, adancime 45mm;
- o oala de 2.9L, diametru 182mm, adancime 116mm;
- o oala de 2L, diametru 165mm, adancime 96mm;
- o oala de 1L, diametru 140mm, adancime 73mm;
- un capac care se potriveste tuturor vaselor;

Compare

Set de vase pentru gatit din aluminiu Coghlans

Acest set de vase pentru gatit este fabricat din aluminiu ionizat, inclusiv manerele pliabile imbracate in silicon pentru a preveni arderea. Setul include 3 oale si o tigaie, precum si un capac unic care se potrivește celor 4 vase, capac cu gauri de evacuare a aburului si maner din silicon. Vasele intra una in alta pentru o depozitare eficienta si setul contine un sac pentru transport.

Setul contine:

– o tigaie de 1,1L, diametru 185mm, adancime 45mm;
– o oala de 2.9L, diametru 182mm, adancime 116mm;
– o oala de 2L, diametru 165mm, adancime 96mm;
– o oala de 1L, diametru 140mm, adancime 73mm;
– un capac care se potriveste tuturor vaselor;

Caracteristici

– Dimensiuni strans 7.6” x 7.6” x 5” (19.1 cm x 19.1 cm x 12.75 cm)
– Destinata utilizarii pe aragazul cu gaz si pe alte elementele de incalzire.


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse, asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua. Set de vase pentru gatit din aluminiu Coghlans

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

 

Informații suplimentare

Producator

Main Menu