Set cordeline elastice de tensionare Bushmen Orange

35,00 lei

In stoc

Cordeline de tensionare ultralight Bushmen folosite pentru tensionarea tendelor, ancorarea echipamentului.

Cordelinele de tensionare ultralight  sunt realizate din cordelina de 3mm si au o greutate de 20 g.

Perfecte pentru camping, supravietuire, backpacking, bushcraft, drumetii.

Compare

Set cordeline elastice de tensionare Bushmen Orange este sistemul cel mai usor de ajustare a quiltului, tendei sau de ancorare a echipamentului de calatorie.

Cordelinele elastice de la Bushmen te ajuta la tensionarea underquiltului, a sacului de sormit, cortului sau tendei. Au 3 mm diamentru si 1.25 m lungime.

Clipsul de la capatul cordelinei poate fi folosit pentru tensionare si sustine o greutate maxima de 5 kg. Sistemul are incluse 2 clipsuri, unul fix si unul pentru reglarea lungimii.

Cantaresc 20 g.

Specificatii Set cordeline elastice de tensionare Bushmen Orange:

Setul contine 2 bucati

Dimensiune: 1.25 mt

Nr. bucati in pachet: 2

Greutate: 20 g

Carligul sustine: 5 kg

Husa inclusa

Dimensiune pachet: 15 × 15 ×1 cm

Diametru cordelina: 3 mm


Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

Multe studii arata ca bosimanii poarta unele dintre cele mai divergente (cele mai vechi) ramasite de ADN din rasa umana.

Prin urmare, San reprezinta, probabil, una dintre cele mai vechi populații existente si probabil sunt una dintre cele mai vechi si mai nemodificate genetic ramasite ale strămosilor stravechi ai omenirii. In prezent, stramosii bosimanilor mai traiesc in Botswana, Namibia si Africa de Sud.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate. Logo-ul companiei Bushmen – inspirat de picturi antice din piatră – prezintă o figură umana care detine primul multi-instrument folosit vreodata – un bat din lemn.

Speram sincer ca echipamentele Bushmen va vor insoti si va vor inspira expeditiile si calatoriile prin munti si padurile salbatice si, de ce nu ?…orase.

Compania Bushmen vine din Polonia si ofera o gama mare de hamace, prelate si accesorii de camping realizate din pasiune pentru outdoor. Produse inovative Bushmen sunt special concepute pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking.

Informații suplimentare

Greutate 20 g
Dimensiuni 125 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Culoare

Greutate

Main Menu