Set aragaz Coleman Fyrelite Start + C300 Performance

195,00 lei

In stoc

Aragazul Coleman FyreLite Start este un aragaz de drumetie de valoare si cu un raport excelent intre greutate si putere. Ideal camping, bushcraft, drumetii, trekking, supravietuire.

Compare

Set aragaz Coleman Fyrelite Start + C300 Performance

Aragazul Coleman FyreLite Start este un aragaz de drumetie de valoare si cu un raport excelent intre greutate si putere.
Ideal in turele unde greutatea este o prioritate aragazul de doar 102g are o putere impresionanta de 3200W.

Gratie deflectorului de vant integrat aragazul ofera performante excelente in conditii de vant.
Cele trei brate rezistente anti-alunecare asigura o exploatare usoara si cand aragazul nu este in uz pot fi stranse pentru depozitare
si pentru un transport facil. Deasemenea aragazul vine si cu o husa de transport.

Set aragaz Coleman Fyrelite Start + C300 Performance este compatibil cu cartusele cu valva Coleman Xtreme si Performance.

Caracteristici:

– Putere: 3200W –
-Consum de gaz: 225g/h
– Timp de fierbere: 8min la vant de 3m/s 3min 35sec la vant de 0m/s
– Dimensiuni: 9.1 x 4.3 x 8.6cm
– Aprindere manuala
– Husa de transport inclusa
– Greutate: 102g
– Sursa de combustibil: Cartuse de gaz Coleman Xtreme si Coleman Performance se vand separat
– Timp de functionare cu cartus Coleman C300: 1h


Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de success companii de echipamente outdoor si accesorii recreationale outdoor. Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping. Consumatorii loiali ai brandului intregesc vanzarile covarsitoare de lazi frigorifice, saci de dormit, rucsaci si multiple obiecte portabile si accesorii recreationale. O divizie a companiei realizeaza generatoare de current portabile. Compania realizeaza de asemenea produse sub brandurile Timberland si Eastpack.

Fondatorul comanieiWilliam Coffin Coleman, s-a nascut dintr-o familie care a migrat in Kansas din New England in 1871. Coleman devine professor la o scoala din Kansas si ulterior intra in magistratura. Ramas fara bani dupa primirea licentei in drept, devine comis voiajor, vanzand masini de scris.

Printre drumurile sale, observa intr-o seara lumina stralucitoare a unei lampi pe gaz in vitrina unei farmacii. Sheldon vede potentialul si decide sa devina comis-voiajor de lampi calatorind in multe orase americane. Din nefericire nu reuseste sa vanda decat cateva lampi deoarece acestora le lipsea service-ul si hotaraste sa inchirieze lampile cu tot cu serviciul de intretinere. Astfel afacerea incepe sa dea roade si toate magazinele si bacaniile incep sa foloseasca noua metoda de iluminare care atragea clientii. Dupa putin timp Coleman infiinteaza Hydro-Carbon Light Company.

Cererea mare de lampi il face pe Sheldon sa isi stabileasca sediul companiei in Wichita, Kansas, sa cumpere patentul Efficient Lamp si sa creeze Coleman Arc Lamp. In 1905 reuseste sa lumineze chiar si un meci de fotbal in nocturna.

 

 

Informații suplimentare

Greutate 102 g
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu