Scout Mk2 Firestarter Helikon-Tex

47,00 lei

In stoc

Scout Mk2 Firestarter Helikon-Tex este un set de aprins focul cu amnar, 2 tablete impregnate cu combustibil, vata de bumbac si face parte din gama Bushcraft Line.

Dimensiune cutie: 2,7 x 9,3 x 6,2 cm

Materiale: Otel, Ferrocerium

 

 

Compare
Scout Mk2 Firestarter Helikon-Tex este un set de aprins focul cu amnar , 2 tablete impregnate cu combustibil, vata de bumbac si face parte din gama Bushcraft Line.
Acest produs iti da posibilitatea sa aprinzi focul rapid in situatii in care bricheta sau chibriturile lipsesc. Cutia din otel iti protejeaza componentele de umezeala si inghet, in plus  reduce riscul pierderii lor.
Setul este unul de urgenta, pentru cei care prefera mai degraba bricheta sau chibritul cand ies in natura sau ca rezerva la amnarul principal.
Specificatii tehnice Scout Mk2 Firestarter Helikon-Tex:

Dimensiune cutie: 2,7 x 9,3 x 6,2 cm

Materiale: Otel, Ferrocerium

Greutate: 90 g

Caracteristici Scout Mk2 Firestarter Helikon-Tex:
  • constructie ergonomica.
  • rezistent la umezeala si inghet
  • setul include: amnar cu striker, 2 tablete impregnate cu combustibil, vata de bumbac

Helikon Tex logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 90 g
Dimensiuni 2,7 × 9,3 × 6,2 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Main Menu