Saltea gonflabila usoara Air-mat CAMP+

329,00 lei

In stoc

Saltea gonflabila usoara Air-mat CAMP+
O poti folosi ca atare daca dormi pe salteaua gonflabila sau o poti folosi la orice hamac de pana la 3 m.

Ideala: camping, bushcraft, supravietuire, drumetii

Compare

Produse cumparate la pachet

Saltea gonflabila usoara Air-mat CAMP+ solida, confortabila si usoara- cantareste doar 520 grame.
Impachetata are volumul unei sticle de apa.

Materialul din care este realizata aceasta saltea este nylon 40 D.

Salteaua gonflabila Air-mat CAMP+ ofera confortul necesar pentru o odihna binemeritata dupa un traseu lung. Are o grosime de 5 cm si 240 de camere cu aer pentru a se mula cat mai bine in timpul somnului.

O poti folosi in hamac, bivi sau direct pe sol sub o tenda.

Specificatii tehnice Saltea gonflabila usoara Air-mat CAMP+

Greutate: 520 g

Dimensiune: 195x57x5 cm

Dimensiune impachetata: –

Numar de camere: 240


Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

Multe studii arata ca bosimanii poarta unele dintre cele mai divergente (cele mai vechi) ramasite de ADN din rasa umana.

Prin urmare, San reprezinta, probabil, una dintre cele mai vechi populații existente si probabil sunt una dintre cele mai vechi si mai nemodificate genetic ramasite ale strămosilor stravechi ai omenirii. In prezent, stramosii bosimanilor mai traiesc in Botswana, Namibia si Africa de Sud.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate. Logo-ul companiei Bushmen – inspirat de picturi antice din piatră – prezintă o figură umana care detine primul multi-instrument folosit vreodata – un bat din lemn.

Speram sincer ca echipamentele Bushmen va vor insoti si va vor inspira expeditiile si calatoriile prin munti si padurile salbatice si, de ce nu ?…orase.

Compania Bushmen vine din Polonia si ofera o gama mare de hamace, prelate si accesorii de camping realizate din pasiune pentru outdoor. Produse inovative Bushmen sunt special concepute pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking. Saltea gonflabila usoara Air-mat CAMP+

Informații suplimentare

Greutate 520 g
Dimensiuni 195 × 57 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Culoare

Marime

Main Menu