Sacosa Eco Royal Blue-Pink

36,00 lei

Stoc epuizat

Sacosa Eco Royal Blue-Pink de la Ticket to the Moon este ideala pentru cumparaturi sau calatorie. Ocupa foarte putin spatiu si este foarte usoara.

Compare

Sacosa Eco Royal Blue-Pink/ Eco market bag a fost creata din dorinta de a diminua si elimina impactul reziduurilor asupra planetei. Cei de la Ticket to the Moon sunt activisti de mediu convinsi, asadar fiecare bucata de material ramasa din productia hamacelor este depozitata si reutilizata in productii noi, cum este aceasta sacosa de cumparaturi.

Salvati planeta de miile de pungi de plastic folosite anual. Sacosa Eco Royal Blue-Pink/ Eco Market bag este ideala pentru cumparaturi sau calatorie. Ocupa foarte putin spatiu si este foarte usoara. Este realizata din nylon de parasuta respirabil si este foarte rezistenta. Poate fi de asemenea un cadou perfect pentru prieteni sau familia ta eco-responsabila.


Caracteristicile Produsului

Material: High grade parachute silk nylon

Saculet depozitare: 9 x 6 x 4 cm

Dimensiuni: 46 x 42 cm

Greutate: 55g

Capacitate: 20 litri

Capacitate de incarcare: 15 kg

Garantia TTTM de 10 ani pentru defecte de material sau manopera.

Sacosa Eco Royal Blue-Pink/ Eco Market bag  are un design practic, fiind prevazuta cu 2 manere normale cat si unul lung pentru umar.

TTTM este ‚inventatorul’ și producatorul original al hamacului de camping si are fabrica in Bali, Indonezia.

Produsele sunt fabricate manual, din tesaturi de nailon, asemenea panzei de parasuta. Fiecare produs care iese pe poarta fabricii este testat. Garantia producatorului de 10 ani acopera orice defecte de manopera si materiale pe toate produsele TTTM.

Ticket to the Moon folosește materiale reciclate, transformand tesaturi suplimentare in produse frumoase. Tesatura produselor Ticket to the Moon este rezistenta, elastica, respirabila, anti-mucegai si prietenoasa cu pielea (OEKO-TEX® Standard 100).

 

Informații suplimentare

Greutate 55 g
Dimensiuni 46 × 42 cm
Producator

Main Menu