Sac textil impermeabil 25l Coghlans

86,00 lei

In stoc

Sac textil impermeabil 25l Coghlans ideal pentru camping, sporturi nautice, outdoor, supravietuire in conditii extreme, calatorie sau drumetie

Compare

Sac textil impermeabil 25l Coghlans

Fabricat din tesatura rezistenta Rip-Stop usoara, sacul impermeabil se strange perfect. Cusaturile sunt lipite si sigilate. Poate fi folosit ca rucsac in activitati sportive, sporturi nautice etc  Nu este destinat scufundarii totale sub apa.

Material: Nylon 40D Rip-Stop

Dimensiune: 25x 50cm

Instructiuni de spalare: spalati cu apa rece

Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete catre piata din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. Gama de produse a companiei sa extins ulterior și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua. Sac textil impermeabil 25l

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Producator

Main Menu