Sac impermeabil 10L DD Hammocks

70,00 lei

Stoc epuizat

Sacul pentru depozitare de la DD Hammocks este realizat din Ripstop Nylon impermeabil 210 D. Disponibil in 4 marimi, de la 1,5L pana la 20L pentru a pastra uscate accesoriile, imbracamintea in camping, sacul de dormit, accesoriile mici de camping.

Compare

Sac impermeabil 10L DD Hammocks

Sacul pentru depozitare de la DD Hammocks este realizat din Ripstop Nylon impermeabil 210 D. Sunt disponibile 4 marimi, de la 1,5L pana la 20L pentru a pastra uscate accesoriile, imbracamintea in camping, sacul de dormit etc

Sistemul de inchidere rapid, prin catarama, etanseaza perfect impotriva umezelii.

Sacii impermeabili de la DD Hammocks sunt construiti cu o fereastra transparenta din PVC. Fereastra asigura reperarea si accesul rapid la obiectele din interior, in caz de ploaie rapida.

Dimensiunile mai mari ( 5L, 10L, 25 L) sunt prevazute cu o curea de umar din chinga pentru a putea fi purtate si individual.

Pot fi folosite in orice tip de camping, cu cortul, cu hamacul, cu tenda in sesiuni de bushcraft, supravietuire, drumetii montane sau trasee de treking.

Dimensiuni disponibile

20L – Cea mai mare dimensiune a sacului impermeabil DD Hammocks poate depozita un sac de dormit de 4 sezoane si alte accesorii de iarna. Poti adaposti un set complet al unui aparat DSLR sau poti depozita tenda uda. Greutate: 140 g. Include curea de umar detasabila.

10L – Ideal pentru hamace si tende – prelate, Un schimb de haine sau orice obiect care este afectat de apa.  Greutate: 110 g. Include curea de umar detasabila.

5L – Izolatie perfecta impotriva ploilor pentru accesorii de camping de dimensiuni mici. Greutate: 70 g. Include curea de umar detasabila.

1.5L – Dimensiunea perfecta pentru esentiale: portofel, chei, amnar, kituri de aprins focul, telefon etc. Greutate: 50g. Este prevazuta cu un clips pentru curea sau rucsac.

 

Specificatii tehnice Sac impermeabil 10L DD Hammocks
  • Material:210D coated ripstop nylon
  • Inclidere: catarama
  • Fereastra transparenta
  • Cusaturi sigilate
  • 100% waterproof

Despre DD Hammocks

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna. DD Hamac Camping

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks . Sac impermeabil 10L DD Hammocks

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

 

Informații suplimentare

Greutate 70 g
Producator

Main Menu