Rucsac Bergen Olive Green DD Hammocks

475,00 lei

In stoc

Rucsac Bergen Olive Green DD Hammocks 55 lt ideal bushcraft, supravietuire, camping si drumetie. Ruscac modular format din compartiment de baza 37 lt si buzunare totalizand 55lt

 

Compare

Rucsac Bergen Olive Green DD Hammocks

Impermeabil, durabil, spatios, esential si special conceput pentru hamaceala. Acestea sunt caracteristicile de baza ale noului rucsac Bergen

Compartimentul principal are 37 de l capacitate,2 buzunare detasabile care totalizeaza inca 10 lt+ action pack 8 lt. Rucsacul camping special conceput de catre DD Hammocks este unul de tura si poate fi carat si in compartiment la avion.

Versatil si modular.

Partea modulara a Rucsac Bergen Olive Green DD Hammocks este insasi Borseta DD Hammocks!

Marime 55L (37L principal + 10L buzunare atasate + 8L Action pack)
Culoare verde
greutate 1.7kg
  • Confectionat din 600D Oxford cu un strat de captuseala PVC
  • MOLLE-compatibil cu bucle de atasare
  • Chinga de sustinere pe mijloc si pe piept.

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort. Rucsac Bergen Olive Green DD Hammocks

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

Informații suplimentare

Greutate 1700 g

Main Menu