Rucsac Bergen Helikon-Tex

570,00 lei

Rucsac Bergen Helikon-Tex ® este versiunea mai mica, dar diferita de clasicul Matilda al celor de la Helikon-Tex.

Bergen este produs special pentru linia de Bushcraft Helikon-Tex si e fabricat in intregime din Cordura 500D, material foarte rezistent.

Greutate: 1477 grame

Dimensiune: 45 x 15 x 25 cm
Capacitate: 18 L

Material: Cordura 500D

Clear
Compare

Produse cumparate la pachet

Rucsac Bergen Helikon-Tex Bushcraft Line ® este versiunea mai mica, dar diferita de clasicul Matilda al celor de la Helikon-Tex.

Bergen este produs special pentru linia de Bushcraft Helikon-Tex si e fabricat in intregime din Cordura 500D, material foarte rezistent.

Rucsacul Bergen este conceput pentru a contine cele mai importante echipamente pentru o calatorie scurta. Compatimentul principal cu o capacitate de 18 L are suficient spatiu pentru imbracaminte si echipament de camping. Buzunarele laterale sunt realizate pentru a depozita apa si mancarea, iar cel central pentru obiecte de mici dimensiuni, avand o teava detasabila care impiedica caderea acestora.

Rucsac Bergen Helikon-Tex este echipat cu trei locuri pentru a transporta un topor si doua buzunare pentru un fierastrau sau un cutit.

Puteți atașa buzunare suplimentare sau manusi la ancorarile tip MOLLE/PALS in partea din fata. Articolele suplimentare de echipament pot fi atașate în partea de jos, la baza rucsacului sau de clapeta rucsacului.

Specificatii Rucsac Bergen Helikon-Tex Bushcraft Line:

Greutate: 1477 grame

Dimensiune: 45 x 15 x 25 cm
Capacitate: 18 L

Material: Cordura 500D

Caracteristici Rucsac Bergen Helikon-Tex Bushcraft Line:
– maner de transport
– spate rigidizat
– sistem de transport confortabil
– curele de umar ergonomice, confortabile, cu deschidere rapida
– panou extern MOLLE/PALS pentru atasarea de pouch-uri suplimentare
– trei buzunare externe cu catarame
– centură de sold detasabila si reglabila
– fermoare de tip YKK®
– panou cu Velcro pe clapeta pentru personalizare cu patch.
– reglaj dublu al compartimentului principal (cordon de strangere, cordon de inchidere)
– compatibilitate cu sisteme de hidratare, maner pentru sistemele de hidratareHelikon Tex logo

Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 1477 g
Dimensiuni 45 × 15 × 25 cm
Producator

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Culoare

, , ,

Marime

Main Menu