Rasnita pentru cafea Helikon-Tex

125,00 lei

Stoc epuizat

Rasnita pentru cafea Helikon-Tex manuala, ideala pentru activitati outdoor, realizata din otel inoxidabil, food safe.

Rasnita de cafea manuala Camp Grinder este un instrument durabil si convenabil care va permite sa pregatiti cafea proaspata pentru a fi preparata in padure sau acasa.

Capacitatea mare permite sa pregatiti cafeaua pentru 2-4 persoane.

 

Compare

Rasnita pentru cafea Helikon-Tex manuala, ideala pentru activitati outdoor, realizata din otel inoxidabil, food safe.

Rasnita de cafea manuala Camp Grinder este un instrument durabil si convenabil care va permite sa pregatiti cafea proaspata pentru a fi preparata in padure sau acasa. Impreună cu Cana French press creeaza un set care va fi apreciat de toti iubitorii de cafea outdoor. Capacitatea de 50 de grame va permite să pregatiti chiar și 2-4 cafele dintr-o singură macinare.

Caracteristici Rasnita pentru cafea Helikon-Tex :

Presa pentru cafea functioneaza impreuna cu Helikon-Tex CAMP CUP sau cu o alta cana de aceeasi diametru.

Caracteristici Rasnita pentru cafea Helikon-Tex :

  •  rasnita cu corp ceramic
  • capacitate aprox. 50 g
  • recipient pentru cafea macinata integrat
  • usor de dezasamblat si curatat
  • Greutate: 303 gr
Specificatii tehnice Rasnita pentru cafea Helikon-Tex :

Greutate: 303 grame

Capacitate rasnire: 50 g

Material: 100% Otel inoxidabil

Dimensiuni 19 x 8 x 4 cm / 7.5 x 3.2 x 1.6 in

Helikon Tex logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 303 g
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Culoare

Main Menu