Pump & Bag 12 lt Bushmen

49,00 lei

Stoc epuizat

Pump & Bag 12 lt Bushmen
Un recipient rezistent la apa de doar 100 de grame si dimensiune 35×60 cm

Ideala: camping, bushcraft, supravietuire, drumetii

Compare

Produse cumparate la pachet

Pump & Bag 12 lt Bushmen este un sac impermeabil special conceput pentru turele cu hamacul la padure, drumetii sau camping.

Un produs simplu si practic care poate inlocui o pompa pentru salteaua gonflabila, recipient pentru apa, recipient vacuum, plutitor, perna etc

IP67 cod waterproof.

Ideala: camping, bushcraft, supravietuire, drumetii

Specificatii tehnice Pump & Bag 12 lt Bushmen

Dimensiune: 35×60 cm

Greutate: 100 g

Dimensiune impachetata: 19x6x4

Capacitate: 12 lt

Material: 20D nylon-TPU


Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

Multe studii arata ca bosimanii poarta unele dintre cele mai divergente (cele mai vechi) ramasite de ADN din rasa umana.

Prin urmare, San reprezinta, probabil, una dintre cele mai vechi populații existente si probabil sunt una dintre cele mai vechi si mai nemodificate genetic ramasite ale strămosilor stravechi ai omenirii. In prezent, stramosii bosimanilor mai traiesc in Botswana, Namibia si Africa de Sud.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate. Logo-ul companiei Bushmen – inspirat de picturi antice din piatră – prezintă o figură umana care detine primul multi-instrument folosit vreodata – un bat din lemn.

Speram sincer ca echipamentele Bushmen va vor insoti si va vor inspira expeditiile si calatoriile prin munti si padurile salbatice si, de ce nu ?…orase.

Compania Bushmen vine din Polonia si ofera o gama mare de hamace, prelate si accesorii de camping realizate din pasiune pentru outdoor. Produse inovative Bushmen sunt special concepute pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking.

Pump & Bag 12 lt Bushmen

Informații suplimentare

Greutate 100 g
Dimensiuni 35 × 60 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Culoare

Marime

Main Menu