Prosop pentru racorire Coghlans

55,00 lei

In stoc

Prosop pentru racorire Coghlans ajuta la racorirea corpului in zilele fierbinti de vara, intr-o tura de hiking sau dupa un antrenament intens la sala.
Compare

Produse cumparate la pachet

Prosop pentru racorire Coghlans

Prosopul Coghlans ajuta la racorirea corpului in zilele fierbinti de vara sau dupa un antrenament intens la sala.

Tesatura este special realizata si utilizeaza un proces de evaporare constanta pentru a pastra umezeala si a oferi senzatia racoritoare.

Pentru a-l activa trebuie sa udati prosopul si sa il agitati energic de cateva ori dupa care nu trebuie decat sa va bucurati.

Caracteristici:

– dimensiuni: 11.8″ x 39.3” (30 cm x 100 cm) ;
– culoare: Lime green/forest green;
– saculet de pastrare inclus;


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada. Prosop pentru racorire Coghlans

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Greutate 200 g
Dimensiuni 200 × 140 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu