Pro Whoopie Slings Bushmen

119,00 lei

In stoc

Pro Whoopie Slings este sistemul cel mai usor de ancorare si ajustare a hamacului.

Whoopie slings de la Bushmen sunt realizate din cordelina 3mm UHMWPE, sustin 700 de kg si au o greutate de 30 g.

Perfecte pentru camping, supravietuire, backpacking, bushcraft, drumetii.

Compare

Pro Whoopie Slings Bushmen este sistemul cel mai usor de ancorare si ajustare a hamacului. In general e realizat din Amsteel sau cordelina UHMWPE.

Whoopie slings de la Bushmen sunt realizate din cordelina UHMWPE de 3 mm si sustin 700 de kg.

Fata de sistemul clasic, cei de la Bushmen au adaugat in capatul cordelinei un clips cu carlig foarte util. Clipsul de la capatul cordelinei poate fi folosit pentru ancorarea bagajeriei si sustine o greutate maxima de 5 kg.

Pro Whoopie Slings au 3 m si pot fi folosite pe o distanta de la 90 la 300 cm. Cantaresc 30 g.

Specificatii Pro Whoopie Slings Bushmens:

Dimensiune: 3 mt

Distanta ajustabila intre 90 si 300 cm

Greutate: 30 g

Sustine: 700 kg

Buzunar depozitare din mesh inclus


Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

Multe studii arata ca bosimanii poarta unele dintre cele mai divergente (cele mai vechi) ramasite de ADN din rasa umana.

Prin urmare, San reprezinta, probabil, una dintre cele mai vechi populații existente si probabil sunt una dintre cele mai vechi si mai nemodificate genetic ramasite ale strămosilor stravechi ai omenirii. In prezent, stramosii bosimanilor mai traiesc in Botswana, Namibia si Africa de Sud.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate. Logo-ul companiei Bushmen – inspirat de picturi antice din piatră – prezintă o figură umana care detine primul multi-instrument folosit vreodata – un bat din lemn.

Speram sincer ca echipamentele Bushmen va vor insoti si va vor inspira expeditiile si calatoriile prin munti si padurile salbatice si, de ce nu ?…orase.

Compania Bushmen vine din Polonia si ofera o gama mare de hamace, prelate si accesorii de camping realizate din pasiune pentru outdoor. Produse inovative Bushmen sunt special concepute pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking. Pro Whoopie Slings Bushmen

Informații suplimentare

Greutate 30 g
Dimensiuni 300 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Culoare

Material

Greutate

Main Menu