Prelungitor Moon Strap Treehugger

75,00 lei

In stoc

Prelungitor Moon Strap Treehugger - Chinga de protectie/ treehugger Ticket to the Moon extender.

Acest set de prelungitoare pentru hamac este perfect daca doriti sa prelungiti lungimea treehuggerelor/ cordelinelor de ancorare. Pentru situatii in care trunchiul copacului este foarte gros sau distante de ancorare mai mari de 7-8 m

Compare

Produse cumparate la pachet

Prelungitor Moon Strap Treehugger – Chinga de protectie/ treehugger Ticket to the Moon extender.

Acest set de prelungitoare pentru hamac este perfect daca doriti sa prelungiti lungimea treehuggerelor/ cordelinelor de ancorare. Pentru situatii in care trunchiul copacului este foarte gros sau distante de ancorare mai mari de 7-8 m

Prelungitor Moon Strap Treehugger este realizat din chinga de 2 cm, are o lungime de 155 cm X2 bucati, cantareste 105 grame si poate fi folosita pentru o incarcatura maxima de 300 kilograme

Caracteristici:

– Contine doua Tree Hugger – prelungitor chinga de protectie pentru hamac cu lungimea de 155 cm, reglabile;

– Saculet inclus.;

Cantareste doar 2105 gr si poate fi atasat oricarui tip de hamac fara bare de sustinere in lateral! Cu acest sistem montezi hamacul in 30 secunde!

Incarcatura maxima suportata: 300 kg


In zilele noastre hamacele au devenit populare in toata lumea, fiind folosite la relaxare, la drumetii cu bagajerie lightweight, alpinism, camping, pescuit, devenind incet, dar sigur, un hobby cu mii de fani si utilizatori, activi pe zeci de forumuri din toata lumea. Pentru unii ca noi hamacul este vestitorul primaverii, reprezinta relaxare sau joaca, reprezinta timp liber sau sport sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Asemenea Hamacului, parcursul nostru a fost asemanator. Am plecat de la o nevoie care, cu timpul, a devenit o placere si un hobby. Nevoia de libertate, iesire in natura, relaxare, sport si o viata sanatoasa e aproape o necesitate pe care societatea actuala o impune.

TTTM este ‚inventatorul’ și producatorul original al hamacului de camping si are fabrica in Bali, Indonezia. Produsele sunt fabricate manual, din tesaturi de nailon, asemenea panzei de parasuta iar fiecare produs care iese pe poarta fabricii este testat. Garantia producatorului de 10 ani acopera orice defecte de manopera si materiale pe toate produsele Ticket To The Moon.

Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor, avand o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement, de la hamace profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra si pana la hamace “made in Romania” cu motive populare traditionale, sisteme de filtrare a apei, folie de protectie si alte accesorii outdoor.

Ihamac se doreste a fi o comunitate de oameni avizi de natura si frumusetile ei.

 

Informații suplimentare

Greutate 105 g
Dimensiuni 155 × 20 cm

Main Menu