Prajitor de paine pentru camping

40,00 lei

In stoc

Prajitorul de paine de la Coghlans functioneaza perfect, prajind pana la patru felii de paine o data.

O structura durabila din otel cu picioruse, pliabile pentru a se impacheta usor si a nu rugini.

Compare

Prajitor de paine pentru camping

Prajitorul de paine de la Coghlans functioneaza perfect, prajind pana la patru felii de paine o data.

O structura durabila din otel cu picioruse, pliabile pentru a se impacheta usor si a nu rugini.

Caracteristici prajitor de paine pentru camping:

Diametru: 9 „(22,9 cm)

Dimensiune: 9” x 9 „x 5/8” (22,9 x 22,9 x 1,6 cm)

Pentru a vedea un videoclip cu privire la modul de pliere a prăjitorului pentru depozitare ușoară urmariti in galerie


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse, asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua. Prajitor de paine pentru camping

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

 

Informații suplimentare

Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu