DD Hammock Mosquito Net

209,00 lei

Stoc epuizat

100% protectie impotriva insectelor pentru hamacele fara plasa de protectie

Compare

Plasa de insecte DD Bushmasters Hammock Mosquito Net. Daca nu ai un hamac cu plasa de insecte inclusa, atunci acesta este produsul care iti este necesar. Plasa Bushmasters Hammock Mosquito Net ofera o protectie de 360 de grade asupra hamacului tau. Este realizata dintr-o plasa foarte deasa, cu posibilitate de fermoar, bare si cordelinaelastica pentru prindere.

Aceasta plasa de insecte a fost realizata impreuna cu cei de la Bushmasters.co.uk, care fac antrenamente militare si de supravietuire in jungla Amazoniana. Este un argument cu care speram ca v-am convins in achizitionarea acestei plase de insecte.

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi, un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea de la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire. Produsele se pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume, reusind sa faca chiar si o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Lombok in Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia via S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa.

In timpul calatoriilor si bazat pe experientele traite campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Informații suplimentare

Greutate 550 g
Dimensiuni 2,7 cm

Main Menu