Plasa Anti Tantari Coghlans Travellers

233,00 lei

In stoc

Protectia finală impotriva tantarilor, a capuselor de lemn, a capuselor cerb și a altor insecte. Ideal pentru camping, outdoor, pescuit, supravietuire, calatorii, drumetii, bushcraft. Perfect in situatii de supravietuire

Compare

Plasa Anti Tantari Coghlans Travellers

Plasa anti tantari de la Coghlan’s este destul de mare incat sa reprezinte un adapost pentru 1 sau 2 persoane.

Permite agatarea intr-un singur punct in partea superioara , are forma circulara si este tesuta din plasa polyester 180.

Caracteristici:

– dimensiuni: 160 x 200 x 150 cm;

– material: polyester 180;

– inaltime 2.5m;

– circumferinta: 12.5m;

– greutate: 500 gr;

Plasa Anti Tantari Coghlans Travellers Contine:

– plasa tantari;

– husa transport;

Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Jacheta Coghlans antitantari pentru copii

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Greutate 500 g
Dimensiuni 200 × 160 × 250 cm
Producator

Main Menu