Plasa Anti Tantari Coghlans Hiker

121,00 lei

In stoc

Protectia finală impotriva tantarilor, a capuselor de lemn, a capuselor cerb și a altor insecte. Ideal pentru camping, outdoor, pescuit, supravietuire, calatorii, drumetii, bushcraft. Perfect in situatii de supravietuire

Compare

Plasa Anti Tantari Coghlans Hiker

Plasa anti tantari de la Coghlan’s gandita pentru drumetii, este destul de mare incat sa adaposteasca un sac de dormit si este prevazuta cu 15 cm de material care se poate baga sub sacul de dormit pentru extra protectie.

Permite agatarea intr-un singur punct in partea superioara  este tesuta din plasa polyester rezistent.

Caracteristici:

– inaltime: 1.85 m;

– lungime: 2.1m;

– latime in fata: 1.45 m;

– latime in spate: 1 m ;

Coletul Plasa Anti Tantari Coghlans Hiker contine:

– plasa tantari;

– 4 inele pentru colturi;

Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Jacheta Coghlans antitantari pentru copii

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Greutate 300 g
Dimensiuni 145 × 210 × 185 cm
Producator

Main Menu