Plasa Anti Tantari Coghlans Alba

95,00 lei

In stoc

Protectia finală impotriva tantarilor, a capuselor de lemn, a capuselor cerb și a altor insecte. Ideal pentru camping, outdoor, pescuit, supravietuire, calatorii, drumetii, bushcraft. Perfect in situatii de supravietuire

Compare

Plasa Anti Tantari Coghlans Alba

Plasa anti tantari de la Coghlan’s este destul de mare incat sa reprezinte un adapost destul de mare pentru a acoperi un sac de dormit.

Se asigura in sase puncte pe coarda sau pe stalpi.

Materialul din care este realizata permite spalarea si utilizarea in interior si exterior.

Caracteristici:

– dimensiuni: 81 x 200 x 150 cm;

– material: polyester;

– culoare: verde;

Coletul Plasa Anti Tantari Coghlans Alba contine:

– plasa tantari;

– 4 buc cuie lungi de 2.5cm;

– 4 buc carlige de 2 cm;

– 4 buc ancore pentru perete;

– 4 buc funie 198cm;

 

Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Jacheta Coghlans antitantari pentru copii

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Greutate 300 g
Dimensiuni 81 × 200 × 250 cm
Producator

Main Menu