Perna de calatorie gonflabila Coghlans

68,00 lei

Stoc epuizat

Perna de calatorie gonflabila Coghlans pentru sustinerea gatului.

Pentru un confort sporit in timpul calatoriilor, va recomandam perna Coghlans pentru sustinerea gatului.

Poate fi folosita de asemenea in camping cu hamacul pentru un confort sporit pe timpul noptii.

Compare

Perna de calatorie gonflabila Coghlans pentru sustinerea gatului.

Pentru un confort sporit in timpul calatoriilor, va recomandam perna Coghlans pentru sustinerea gatului.

Poate fi folosita de asemenea in camping cu hamacul pentru un confort sporit pe timpul noptii.

Designul special care inveleste si sustine gatul precum si materialul placut la atingere va face aceasta perna un obiect de nelipsit din bagajul de calatorie.

Caracteristici perna de calatorie gonflabila Coghlans:

– husa de transport inclusa;
– Material moale, placut la atingere;
– Valva in doua sensuri pentru umflare/desumflare rapida;
– Curea ajustabila pentru reglaj;
– Dimensiuni umflata aprox 270 mm x 325 mm x 95 mm;
– Dimensiuni desumflata aprox 55 mm x 55 mm x 100 mm;


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua. Perna de calatorie gonflabila Coghlans

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Dimensiuni 27 × 32,5 × 0,95 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu