Perna cu autoumflare Coleman

58,00 lei

Stoc epuizat

Pentru un confort sporit si un somn de noapte linistit va recomandam perna cu autoumflare de la Coleman.

Compare

Produse cumparate la pachet

Perna cu autoumflare Coleman pentru un confort sporit si un somn linistit.
Are forma rectangulara, invelis de polyester moale, spuma de poliuretanica si o geanta de transport cu kit de reparatie inclus.

Perna cu autoumflare de la Coleman se preteaza folosirii in hamac.
Dimensiuni: 48x31x9cm
Dimensiuni impachetata: 32x10cm
Greutate: 0.3kg

Despre Coleman

Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de success companii de echipamente outdoor si accesorii recreationale outdoor. Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping. Consumatorii loiali ai brandului intregesc vanzarile covarsitoare de lazi frigorifice, saci de dormit, rucsaci si multiple obiecte portabile si accesorii recreationale. O divizie a companiei realizeaza generatoare de current portabile. Compania realizeaza de asemenea produse sub brandurile Timberland si Eastpack.

ondatorul comanieiWilliam Coffin Coleman, s-a nascut dintr-o familie care a migrat in Kansas din New England in 1871. Coleman devine professor la o scoala din Kansas si ulterior intra in magistratura. Ramas fara bani dupa primirea licentei in drept, devine comis voiajor, vanzand masini de scris. Perna cu autoumflare Coleman

Printre drumurile sale, observa intr-o seara lumina stralucitoare a unei lampi pe gaz in vitrina unei farmacii. Sheldon vede potentialul si decide sa devina comis-voiajor de lampi calatorind in multe orase americane. Din nefericire nu reuseste sa vanda decat cateva lampi deoarece acestora le lipsea service-ul si hotaraste sa inchirieze lampile cu tot cu serviciul de intretinere. Astfel afacerea incepe sa dea roade si toate magazinele si bacaniile incep sa foloseasca noua metoda de iluminare care atragea clientii. Dupa putin timp Coleman infiinteaza Hydro-Carbon Light Company.

Main Menu