Patura pentru picnic Coghlans

86,00 lei

In stoc

Patura picnic din ripstop 210 D de la Coghlans.

Compare

Patura pentru picnic Coghlans

Patura pentru picnic de la Coghlan este perfecta pentru plaja, parc, festivaluri sau oriunde doriti sa popositi.

Realizarea robusta din poliester 210D ripstop asigura durabilitatea si respinge apa pe teren umed. Colturile intarite au o bucla de prindere , astfel incat se poate fixa cu usurinta pentru a va asigura că nu se va misca.

Exista buzunare pe fiecare colț, astfel incat nisipul sau pietrele pot fi folosite pentru a ingreuna colturile paturii si ai pastra astfel pozitia.

In mod generos, la dimensiunile de 59 „x 78,7” (140 cm x 200 cm) patura ofera o multime de spatiu pentru toti cei care se afla la picnic sau in excursie. Are un sac de transport pentru o depozitare rapida și simpla.

Caracteristici:

– Dimensiune: 59 „x 78,7” (140 cm x 200 cm)

– Greutate: 0,2 kg


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Greutate 200 g
Dimensiuni 200 × 140 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu