Pathfinder Water Canteen Helikon-Tex

225,00 lei

Stoc epuizat

Pathfinder Water Canteen Helikon-Tex este un bidon militar pentru apa realizat din otel inoxidabil 304, cu pereti de 0,5 mm, in colaborare cu Pathfinder si Dave Canterbury.
Bidonul pentru apa Pathfinder Helikon-Tex este perfect pentru cele mai grele aventuri.
Produsele Pathfinder sunt create de ambasadorul Helikon-Tex Bushcraft Line, Dave Canterbury.
Expert in supravietuire si antrenor la scoala Pathfinder din Ohio, USA, experienta lui Dave ofera o serie larga de produse pentru cei mai pretentiosi utilizatori.

Capacitatea bidonului: 1.15 l/ 39 oz

 

 

 

Compare

Pathfinder Water Canteen Helikon-Tex este un bidon militar pentru apa realizat din otel inoxidabil 304, cu pereti de 0,5 mm, in colaborare cu Pathfinder si Dave Canterbury.

Bidonul pentru apa Pathfinder Helikon-Tex este perfect pentru cele mai grele aventuri. Deschiderea larga iti permite o spalare foarte buna a recipientului, cat si umplerea din cele mai mici izvoare de apa. Datorita garniturii din silicon nu pierde apa si poate fi depozitata in orice rucsac sau geanta de bushcraft sau supravietuire.
Produsele Pathfinder
Produsele Pathfinder sunt create de ambasadorul Helikon-Tex Bushcraft Line, Dave Canterbury. Expertiza sa ca expert in supravietuire si antrenor la scoala Pathfinder din Ohio, USA, se concretizeaza intr-o serie larga de produse pentru cei mai pretentiosi utilizatori.

Bidon militar pentru apa din otel capacitate: 1.15 l/ 39 oz

Specificatii tehnice Pathfinder Water Canteen Helikon-Tex:

Greutate: 318 g

Materiale: otel inoxidabil 304, grosime pereti: 0,5 mm

Caracteristici Pathfinder Water Canteen Helikon-Tex:
  • constructie ergonomica.
  • rezistenta la coroziune

Helikon Tex logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 318 g
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Main Menu