Pathfinder Canteen Cooking Set Helikon-Tex

259,00 lei

Stoc epuizat

Pathfinder Canteen Cooking Set Helikon-Tex este un set format din gamela militara, bidon pentru apa si aragaz pentru incalzit apa, realizate din otel inoxidabil, in colaborare cu Pathfinder si Dave Canterbury.

Gamela Pathfinder Helikon-Tex este perfecta pentru cele mai grele aventuri. Deschiderea larga iti permite o spalare foarte buna a recipientului, cat si umplerea din cele mai mici izvoare de apa.
Produsele Pathfinder sunt create de ambasadorul Helikon-Tex Bushcraft Line, Dave Canterbury.
Expert in supravietuire si antrenor la scoala Pathfinder din Ohio, USA, experienta lui Dave ofera o serie larga de produse pentru cei mai pretentiosi utilizatori.

Capacitatea gamelei: 0.7l/ 25 oz, Capacitate bidon: 1.15l

 

 

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Pathfinder Canteen Cooking Set Helikon-Tex este un set format din gamela militara, bidon pentru apa si aragaz pentru incalzit apa, realizate din otel inoxidabil, in colaborare cu Pathfinder si Dave Canterbury.

Setul pentru gatit Pathfinder Helikon-Tex este perfect pentru cele mai grele aventuri. Materialul asigura o greutate buna si protectie in timpul calatoriei. Deschiderea larga a recipientelor iti permite o spalare foarte buna cat si umplerea din cele mai mici izvoare de apa.
Poate fi folosit direct deasupra focului de camping sau aragazului. Recipient cu capac.
Produsele Pathfinder
Produsele Pathfinder sunt create de ambasadorul Helikon-Tex Bushcraft Line, Dave Canterbury. Expertiza sa in supravietuire si antrenor la scoala Pathfinder din Ohio, USA, se concretizeaza intr-o serie larga de produse pentru cei mai pretentiosi utilizatori.

Gamela militara pentru apa din otel capacitate: 0.7 l/ 25 oz

Bidon pentru apa de 1.15 lt

Specificatii tehnice Pathfinder Canteen Cooking Set Helikon-Tex:

Greutate: 308 g

Materiale: otel inoxidabil

Dimensiuni:

Bidon: 30 x 13,5 x 6 cm / 8 x 5.3 x 2.8 in
Gamela: 14 x 11 x 9 cm / 5.5 x 4.3 x 3.5 in
Aragaz: 12,5 x 9 x 9 cm / 5 x 3.5 x 3 in

Caracteristici Pathfinder Canteen Cooking Set Helikon-Tex:
  • constructie ergonomica.
  • rezistenta la coroziune

Helikon Tex logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 851 g
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Main Menu