Pathfinder Bottle & Cup Helikon-Tex

240,00 lei

Stoc epuizat

Pathfinder Bottle & Cup Helikon-Tex contine sticla de 32 oz/ 950ml si o cana de 0.700 ml cu capac, compatibile/ pliabile.

Setul este format din sticla si cana cu capac din otel inoxidabil, produse de Helikon-Tex in colaborare cu Pathfinder si Dave Canterbury.

Sticla de apa Pathfinder are dimensiunea standard pentru 1 tableta de purificare a apei. O filtrare mecanica, realizata folosind un filtru din bumbac + tablete sau un filtru Sawyer, asigura imediat necesarul de apa potabila.

Produsele Pathfinder sunt create de ambasadorul Helikon-Tex Bushcraft Line, Dave Canterbury.
Expert in supravietuire si antrenor la scoala Pathfinder din Ohio, USA, experienta lui Dave ofera o serie larga de produse pentru cei mai pretentiosi utilizatori.

 

 

 

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Pathfinder Bottle & Cup Helikon-Tex contine sticla de 32 oz/ 950ml si o cana de 0.700 ml cu capac, compatibile/ pliabile.

Setul este format din sticla si cana cu capac din otel inoxidabil, produse de Helikon-Tex in colaborare cu Pathfinder si Dave Canterbury.

Sticla de apa Pathfinder de 950 ml are dimensiunea standard pentru 1 tableta de purificare a apei. O filtrare mecanica, realizata folosind un filtru din bumbac + tablete sau un filtru Sawyer, asigura imediat necesarul de apa potabila.

Pathfinder Water Bottle este construita special pentru a face fata celor mai grele aventuri. Deschiderea larga iti permite o spalare foarte buna a recipientului, cat si umplerea din cele mai mici izvoare de apa.

Datorita garniturii din silicon nu pierde apa si poate fi depozitata in orice rucsac sau geanta de bushcraft sau supravietuire.

Cana cu capac este gradata si poate fi folosita direct pe flacara aragazului sau focului de tabara. Manerele lungi asigura folosirea in siguranta in preajma focului.

Produsele Pathfinder
Produsele Pathfinder sunt create de ambasadorul Helikon-Tex Bushcraft Line, Dave Canterbury. Expertiza sa ca expert in supravietuire si antrenor la scoala Pathfinder din Ohio, USA, se concretizeaza intr-o serie larga de produse pentru cei mai pretentiosi utilizatori.

 

Specificatii tehnice Pathfinder Bottle & Cup Helikon-Tex:

Greutate: 468 grame (240 g +228 g)

Dimensiuni:
– sticla : 20 x 9 x 9 cm
– cana: 12 x 10 x 10 cm

Materiale: otel inoxidabil

Caracteristici Pathfinder Bottle & Cup Helikon-Tex:
  • constructie ergonomica.
  • rezistenta la coroziune
  • usor de curatat
  • capac din ABS cu insertie de otel si protectie silicon.

Helikon Tex logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 468 g
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Main Menu