Mess Tin Helikon-Tex

97,00 lei

Stoc epuizat

Mess Tin Helikon-Tex este un set de vase din otel inoxidabil.

Mess Tin au fost utilizate initial de catre fortele militare. Ulterior au fost adoptate de iubitorii outdoor in camping, bushcraft etc datorita spatiului mic ocupat in bagaj cat si a plajei largi de utilizare a acestui obiect.

Setul contine trei piese pliabile:

- vas de 1 lt cu diametru de 15 cm,

- 1 vas de 0,7 lt, diametru de 13 cm.

- capac cu diametru de 15,5 cm care poate fi folosit ca tigaie.

Compare

Produse cumparate la pachet

Mess Tin Helikon-Tex este un set de vase din otel inoxidabil.

Mess Tin au fost utilizate initial de catre fortele militare. Ulterior au fost adoptate de iubitorii outdoor in camping, bushcraft etc datorita spatiului mic ocupat in bagaj cat si a plajei largi de utilizare a acestui obiect.

Mess Tin Helikon-Tex are o forma rotunda cu colturi rotunjite pentru o curatare mai usoara. Sunte realizate din otel inoxidabil prin electro polish.

Setul contine trei piese pliabile:

– vas de 1 lt cu diametru de 15 cm,

– 1 vas de 0,7 lt, diametru de 13 cm.

– capac cu diametru de 15,5 cm care poate fi folosit ca tigaie.

Cand folosesti vasele pentru fiert apa poti pune apa in vasul mic, iar cel mare poate fi utilizat in loc de capac. Capacul poate fi folosit ca tigaie pentru omlete etc.

Toate piesele setului pot fi folosite pe flacara aragazului sau direct deasupra focului de tabara.

Mess Tin este un set de care te bucuri la fiecare iesire in natura, in camping, workshopuri de supravietuire, la pescuit cu prietenii sau la o sesiune de bushcraft.

Specificatii tehnice Mess Tin Helikon-Tex:

Greutate: 700 grame

Capacitate: 1lt + 0,7 lt

Caracteristici Mess Tin Helikon-Tex:
  • constructie ergonomica.
  • 3 recipiente intr-unul singur.
  •  food safe, 100% otel inoxidabil prin electro polish
  • Capac in partea superioara care poate fi folosit ca tigaie.

Helikon Tex logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 700 g
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Main Menu