Underblanket

339,00 lei

Disponibil pentru Comandă în Așteptare

Izolatie „isteata” pentru hamacul tau

Compare

Underblanket

Pretabila spre a fi folosita chiar si la -5 grade, patura Underblanket este folosit pentru izolarea stratului de la baza hamacului in acelasi timp incalzind spatele pentru un somn cat mai linistit.

Cum functioneaza? In campingul cu hamacul majoritatea caldurii se pierde prin partea de jos din cauza presiunii pe care corpul o exercita asupra materialului sau a golurilor din sacii de dormit. Patura sau Underblanket-ul este pozitionata insa sub hamac astfel incat materialul nu este presat ci, cu ajutorul pernei de aer care se formeaza intre ea si hamac, produce un strat izolant cald alimentat de propriul corp. Trebuie sa lasati o mica distanta in momentul in care o aranajati astfel incat sa functioneze in conditii optime. The Underblanket are 2m lungime pentru a proteja persoanele de pana la 2 mt. Recomandam pozitionarea dinspre cap spre picioare.

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi, un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea de la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire. Produsele se pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume, reusind sa faca chiar si o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Lombok in Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia via S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa.

In timpul calatoriilor si bazat pe experientele traite campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

 

Informații suplimentare

Greutate950 g

Main Menu