Poncho transparent pentru ploaie Coghlans

10,00 lei

In stoc

Poncho transparent pentru ploaie Coghlans 

Ponchoul transparent pentru urgente este fabricat din polietilena usoara. Acest poncho de ploaie din plastic include o gluga atasata si este reutilizabil.
Caracteristici:
- Masura unica: 50” x 80” (127 x 203 cm)

 

Produse cumparate la pachet

Paracord 25 m DD Hammocks

Paracord 25 m, cordelina utilitara in campingul cu hamacul. Cordelina paracord  foarte rezistenta si usoara.

Ideala in activitati de camping, bushcraft, supravietuire, drumetii montane, hiking, trekking

Folie supravietuire Coghlans

Patura/folie supravietuire Coghlans

Cunoscuta si sub numele de patura pentru supravietuire, patura spatiala, patura termica, patura de prim ajutor,  acesta patura de la Coghlans este esentiala in pregatirea pentru situatiile de urgenta.

Compare

Poncho transparent pentru ploaie Coghlans 

Ponchoul transparent pentru urgente este fabricat din polietilena usoara. Acest poncho de ploaie din plastic include o gluga atasata si este reutilizabil.

Caracteristici Poncho transparent pentru ploaie Coghlans:
– Masura unica: 50” x 80” (127 x 203 cm)


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse, asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua. Set organizatoare pentru calatorie Coghlans

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

 

 

Informații suplimentare

Activitate

, , , , , , ,

Producator

Main Menu