Maceta Kershaw Camp 10 Tan

350,00 lei

Stoc epuizat

Maceta Kershaw Camp 10 Tan, full tang, lama 25.4cm, lungime totala 40,6 cm.

Camp 10 – un clasic de la Kershaw, apreciata de toti amatorii de camping, bushcraft si supravietuire. Lama full tang este realizata din otel 65Mn cu concentratie mare de carbon ceea ce-i confera duritate superioara.

Compare

Produse cumparate la pachet

Maceta Kershaw Camp 10 Tan, full tang, lama 25.4cm, lungime totala 40,6 cm.

Camp 10 este deja un clasic de la Kershaw, apreciata de toti amatorii de camping, bushcraft si supravietuire. Lama full tang este realizata din otel 65Mn cu concentratie mare de carbon ceea ce-i confera duritate superioara.

Aliajul de otel carbon 65Mn este facut din: 0.65% Carbon, 0.2% Crom, 1% Mangan, 0.3% silicon, 0.04% Fosfor si 0.05% Sulf.

Pe scara de masurare a duritatii,Rockwell Hardness Scale (HRC), aceasta este 56, facand-o perfecta pentru taiat, despicat, razuit etc. Maceta cu aplicatii multiple de la curatarea terenului, drumetie, vanatoare, gradina, pescuit, bushcraft si supravietuire.

Maceta Kershaw Camp 10 Tan are o rezistenta sporita la coroziune si retentie de lunga durata a taisului. Este protejata cu un strat de pulbere negru, strat ce confera protectie sporita.

Manerul este ergonomic, are praselele texturate, construite din combinatie de nylon si fibra de sticla si ofera priza excelenta in timpul utilizarii.

Teaca este realizata prin turnare si are un sistem de dubla asigurare pentru a elimina posibilitatea pierderii cutitului chiar si atunci cand este intoarsa.

Caracteristici Maceta Kershaw Camp 10 Tan :

– tip lama: Recurve

– full tang;

– material lama: otel 65Mn: 0.65% Carbon, 0.2% Crom, 1% Mangan, 0.3% silicon, 0.04% Fosfor si 0.05% Sulf.

– prasele: nylon si fibra de sticla;

– lungime lama: 25.4cm;

– lungime totala: 40.6cm;

– greutate: 521 grame;

– greutate cu teaca: 681 grame;

– grosime lama: 4.9 mm

– grosime maner: 25.4 mm

  • HRC: 56

Cutite si macete de vanatoare Kershaw de la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un EDC de calitate. Maceta Kershaw Camp 10 Tan

Despre un Kershaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC pe care te poti baza.

Fondatorul Kershaw, Pete Kershaw, a inteles de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit. La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon. In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. 

Compania reprezinta un joint venture Kershaw – Kai Group Japonia cu sediul in Tualin-Oregon, SUA

 

Informații suplimentare

Greutate 681 g
Dimensiuni 40,6 × 4,9 cm
Producator

Culoare

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu