Kit ancorare hamac ultralight Ticket to the Moon

149,00 lei

Stoc epuizat

Acest kit de ancorare contine 2 treehuggers de 90 cm si 2 cordeline UHMPE de cate 1,6 m.

Kitul de ancorare hamac de la Ticket to the Moon este unul dintre cele mai usoare de pe piata cantarind doar 95 de grame.

Cu acest sistem montezi hamacul in 30 secunde!

Incarcatura maxima suportata: 200 kg

 

Compare

Kit ancorare hamac ultralight Ticket to the Moon

Acest kit de ancorare contine 2 treehuggers de 90 cm si 2 cordeline UHMPE de cate 1,6 m

Kitul de ancorare hamac de la Ticket to the Moon este unul dintre cele mai usoare de pe piata cantarind doar 95 de grame.

Caracteristici Kit ancorare hamac ultralight Ticket to the Moon:

– Contine doua Tree Hugger – chinga de protectie pentru hamac cu lungimea de 0.9 m.

– Saculet inclus.;

2 ordeline UHMPE de 1,6 m si 3 mm grosime

Cantareste doar 95gr si poate fi atasat oricarui tip de hamac fara bare de sustinere in lateral! Cu acest sistem montezi hamacul in 30 secunde!

Incarcatura maxima suportata: 200 kg


In zilele noastre hamacele au devenit populare in toata lumea, fiind folosite la relaxare, la drumetii cu bagajerie lightweight, alpinism, camping, pescuit, devenind incet, dar sigur, un hobby cu mii de fani si utilizatori, activi pe zeci de forumuri din toata lumea. Pentru unii ca noi hamacul este vestitorul primaverii, reprezinta relaxare sau joaca, reprezinta timp liber sau sport sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Asemenea Hamacului, parcursul nostru a fost asemanator. Am plecat de la o nevoie care, cu timpul, a devenit o placere si un hobby. Nevoia de libertate, iesire in natura, relaxare, sport si o viata sanatoasa e aproape o necesitate pe care societatea actuala o impune.

TTTM este ‚inventatorul’ și producatorul original al hamacului de camping si are fabrica in Bali, Indonezia. Produsele sunt fabricate manual, din tesaturi de nailon, asemenea panzei de parasuta iar fiecare produs care iese pe poarta fabricii este testat. Garantia producatorului de 10 ani acopera orice defecte de manopera si materiale pe toate produsele Ticket To The Moon. Kit ancorare hamac ultralight Ticket to the Moon

Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor, avand o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement, de la hamace profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra si pana la hamace “made in Romania” cu motive populare traditionale, sisteme de filtrare a apei, folie de protectie si alte accesorii outdoor.

Ihamac se doreste a fi o comunitate de oameni avizi de natura si frumusetile ei.

 

Informații suplimentare

Greutate 95 g

Main Menu