Hamac SuperLight Jungle DD Hammocks

975,00 lei

In stoc

DD Hamac Superlight Jungle este unul dintre cele mai versatile hamace din oferta DD Hammocks.

Este modelul de top, complet, modular. Plasa de insecte, tenda si sistemul de ancorare ultralight sunt incluse.

Dedicat pasionatilor de camping, bushcraft, pescuit, supravietuire, trekking, hiking!

Compare

Hamac SuperLight Jungle DD Hammocks este unul dintre cele mai versatile hamace din oferta DD Hammocks.

Este modelul de top, complet, modular. Plasa de insecte, tenda si sistemul de ancorare ultralight sunt incluse.

Dedicat pasionatilor de camping, bushcraft, pescuit, supravietuire, trekking, hiking!

Hamac SuperLight Jungle DD Hammocks este complet modular. Atat tenda de ploaie cat si plasa de insecte sunt ajustabile si pot fi inlaturate in caz de nevoie.

Este hamacul pe care il recomandam pentru calatorii lungi, sesiunii outdoor prelungite.

Specificatii:

Dimensiune 2.7m x 1.4m (comfortabil pentru persoane de pana la 1.95m si 125kg)
Culori Olive green
Greutate 1730g
Include Hamac DD Hamac SuperLight Jungle , Cordelina (10m), tenda, plasa insectecorzi elastice,

2 x bare despartitoare din aluminiu, husa compresie

Dimensiune impachetat 40cm x 12cm x 12cm

 

Caracteristici Hamac SuperLight Jungle DD Hammocks

Hamac respirabil 2 straturi respirabile, inchidere velcro pentru saltea gonflabila.
Plasa insecte Plasa de insecte fina inchisa cu fermoar
Bare aluminiu bare din aluminiu ergonomice pentru marirea spatiului interior legate cu cordelina elastica 2 mt si ridgeline 3 mt
Depozitare 4 buzunare interioare pentru depozitare
Ancorare 4 bucle laterale pentru ancorare Underblanket, sistem superlight Whoopie

Produsele DD Hammocks


Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort. Hamac SuperLight Jungle DD Hammocks

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

Informații suplimentare

Greutate 1730 g
Dimensiuni 270 × 140 cm
Marime

Culoare

Greutate

Material

Straturi

Plasa insecte

Producator

Activitate

, , ,

Main Menu