Hamac Coghlans single-Verde

199,00 lei230,00 lei (-13%)

In stock

Hamac single Coghlans – 70 D Nylon-Tafetta

Compare

Hamac Coghlans single-Verde, hamac de tura usoara, calatorie sau festival este realizat din Nylon Taffeta. Greutatea hamacului este de doar 538 de grame.

Acest hamac este util pentru orice tabara de baza, dar este de asemenea partenerul perfect atunci cand participati la festivaluri sau drumetii. Dispune de un buzunar plat lateral pentru a depozita obiecte mari cum ar fi o carte, o tableta sau o sticla de apa. Include curele si carabine pentru fixarea in siguranta de o structura sau copac.

Caracteristici:

  • cusaturi triple pentru durabilitate
  • fabricat din nailon 70D
  • suporta pana la 149 kg
  • include 2 curele si 2 carabine care sustin fiecare cate 500kg
  • greutate hamac + accesorii: 700gr
  • dimensiune strans: 11.4 x x 24 cm
  • dimensiune desfacut: 1.5m x 3.2m

Este hamacul ideal de transportat si instalat cand pleci cu bicicleta in oras sau la munte cu prietenii.

In cadrul festivalurilor de muzica puteti crea un spatiu al vostru prin ancorarea mai multor hamace.

Greutatea maxima de incarcare a hamacului oferita de producator este de 149 de kg.

Mai multe hamace Coghlans AICI

Hamac Coghlans single-Verde

Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping din lume. Inainte de a isi intemeia propria companie Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada. In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba ajungand sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Greutate700 g
Dimensiuni320 × 150 cm
material

70 D Nylon -Tafetta

Main Menu