Cort Superlight Tipi Mesh DD Hammocks

725,00 lei

In stoc

Cort Superlight Tipi Mesh DD Hammocks – Protecție spațioasă împotriva insectelor pentru 3 persoane.

Protejați-vă, familia și echipamentele dvs. de insecte nedorite folosind Cort Superlight Tipi Mesh DD Hammocks realizat din panza anti insecte.

Compare

Cort Superlight Tipi Mesh DD Hammocks – Protecție spațioasă împotriva insectelor pentru 3 persoane.

Protejați-vă, familia și echipamentele dvs. de insecte nedorite folosind Cort Superlight Tipi Mesh DD Hammocks realizat din panza anti insecte.

Este proiectat pentru utilizare cu DD SuperLight – Tipi, dar acesta se poate folosi si ca atare în nopțile călduroase de vară folosind doar o tendă, instalându-se rapid și ușor. In cortul DD SuperLight – Tipi -panza anti insecte pot dormi confortabil până la 3 adulți sau o familie de 4 persoane. 

Ușor și compact

Cort Superlight Tipi Mesh DD Hammocks este fabricat din ripstop DD SuperLight, cântărind doar 950g, cu excepția cârligelor si are o dimensiune foarte mică a ambalajului, pentru un produs de acest tip. Acesta este un cort perfect pentru orice fel de aventură: de la weekend-uri în camping cu copiii, până la expediții cu bagaj minimalist.

Baza cortului este rezistentă la apă, fixată cu 8 cuie SuperLight, vă asigură izolarea de solul umed, în timp ce o zonă frontală este creată atunci când este utilizat în combinație cu DD SuperLight – Tipi: este ideal pentru depozitarea bocancilor și a echipamentului umed.

Dimensiuni:

L: 320 cm, W: 250 cm, H: 200 cm

Dimensiunea cortului ambalat: 28cm x 16cm x 13cm

 

Specificații Cort Superlight Tipi Mesh DD Hammocks

Dimensiunea L: 320cm, W: 250cm, H: 200cm

Culoare: Olive Green / Negru

Greutate 950g excl. cuie de ancorare

Include cort de plasa, baza impermeabilă, cuie SuperLight x 9, husa

Potrivit pentru 3 adulți sau familie de 4 persoane

Greutate foarte redusă, de 950g, excluzând cuiele.

Cel mai mic format posibil pentru un cort de această dimensiune.

Foarte ușor de folosit in combinație cu DD SuperLight – Tipi

Pereți realizați din plasă de insecte ultra-fină, acoperit cu un strat peliculizat impermeabil de PU 3,000 mm.

Ochet metalic intarit in partea superioara pentru a va putea ancora cu ajutorul betelor de trekking.

Cuie de cort SuperLight incluse pentru securizarea podelei.

!!! Atentie, nu contine stalpul central de ancorare, acesta se regaseste inclus doar in pachetul Superlight Tipi. Se poate achizitiona separat, costul acestuia fiind de 90 RON.


Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare. Bat drumetie/ trekking/ hiking

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort. Cort Superlight Tipi Mesh DD Hammocks

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

Informații suplimentare

Greutate 950 g

Main Menu