Lada frigorifica electrica 12/230V Campingaz Powerbox Plus 28L

750,00 lei

Stoc epuizat

Lada electrica Campingaz Powerbox® Plus 28L 12 / 230V functioneaza la priza de masina de 12V sau la priza electrica de 230V

- Capacitate: 28L (incap 8 sticle x 1,5L);
- Izolatie PU groasa, functioneaza la priza de masina de 12V sau la priza de perete de 230V, incorporata in transformator;
- performanta de racire reglabila in patru moduri, capacul de închidere izolator, antimicrobian, doua manere laterale;
- Izolație: PU;
- Performanta izolatiei (+/- 1 ° C): 18 grade sub temperatura ambiantala;
- Greutate: 3.8 kg;
- Dimensiuni exterioare (LxVxL): 41 x 47 x 32 cm;
- Dimensiuni interioare (LxVxL): 33 x 35 x 24 cm;

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Lada frigorifica electrica 12/230V Campingaz Powerbox Plus 28L

Lada electrica Campingaz Powerbox® Plus 28L 12 / 230V functioneaza la priza de masina de 12V sau la priza electrica de 230V (ambele cabluri sunt incluse). Constructia cu spuma PU injectata, de inalta performanta, mentine continutul la o temperatura cu 18˚C sub temperatura ambiantala .
Dispune de un cadran de comanda cu 4 moduri, permitandu-va sa alegeti nivelul de performanta si eficienta. Lada poate fi oprita punand butonul pe modul „OFF” fara a fi nevoie sa deconectati cablul.

Pentru a reduce nivelul de zgomot al ventilatorului puneti comutatorul pe modul „Noapte”. Pentru o functionare eficienta si totusi ecologica, se poate utiliza modul „ECO”, care ofera un rating de energie A ++. Modul „MAX” este disponibil pentru performanta maxima de racire.
Inhiband capacitatea microorganismelor de a creste, lada frigorifica prezinta o linie antimicrobiana, o protectie puternica care asigura rezistenta la cresterea mucegaiului  in interiorul lazi si, de asemenea, blocheaza dezvoltarea mirosurilor neplacute.
Asamblat în Italia.

Caracteristici Lada frigorifica electrica 12/230V Campingaz Powerbox Plus 28L:

– Capacitate: 28L (incap 8 sticle x 1,5L);
– Izolatie PU groasa, functioneaza la priza de masina de 12V sau la priza de perete de 230V, incorporata in transformator;
– performanta de racire reglabila in patru moduri, capacul de închidere izolator, antimicrobian, doua manere laterale;
– Izolație: PU;
– Performanta izolatiei (+/- 1 ° C): 18 grade sub temperatura ambiantala;
– Greutate: 3.8 kg;
– Dimensiuni exterioare (LxVxL): 41 x 47 x 32 cm;
– Dimensiuni interioare (LxVxL): 33 x 35 x 24 cm;


Campingaz – peste 70 de ani de experienta outdoor

Nascute din dragostea pentru camping și viata in natura, impreună cu dorinta de a crea și inova mereu, produsele Campingaz® sunt instinctive, inspirate, simple, dar inteligente, bazate pe peste 70 de ani de experienta.

Produsele Campingaz sunt apreciate de generații de consumatori si pasionați de outdoor, o incredere care a fost castigata prin crearea de produse sigure, fiabile si bine concepute, care nu reusesc niciodată sa dezamageasca.

Lucrurile simple sunt cele care conteaza!

Adesea gandurile simple provoaca idei marete; In 1949, un tânăr a plecat in camping impreună cu familia sa. Nu s-a gandit niciodata ca acest lucru marunt va influenta in viitor modul in care oamenii vor aprecia activitatile in aer liber.

Initial totul a pornit de la un cilindru revolutionar reincarcabil, compact, economic si usor de utilizat. Apoi Campingaz s-a nascut, iar activitatile in aer liber au capatat un cu totul alt sens.

Inovatiile Campingaz au schimbat perceptia pentru gatit in aer liber si aventura.

Campingaz perfect pentru: camping, drumetii, hiking, trekking, pescuit si vanatoare, camping cu familia!

Informații suplimentare

Greutate 3800 g
Dimensiuni 41 × 47 × 32 cm
Producator

Activitate

, , , , , , , ,

Main Menu