Kit de aprins focul in capsula etansa Coghlans

86,00 lei

In stoc

Kit de aprins focul in capsula etansa Coghlans cu amnar pentru situatii de supravietuire, bushcraft, tabere cercetasi.

Flint Wheel Coghlans este un kit complet pentru realizarea focului in mod traditional, inglobat intr-o capsula rezistenta la apa.

-Rezistent la apă
- Reincarcabil
- Excelent pentru trusa de supraviețuire
- Funcționeaza in condiții meteorologice dificile
- Carabiniera inclusa
- 6 bucati de iasca din bumbac tratate cu parafina
- 3 cremene incluse

Compare

Kit de aprins focul in capsula etansa Coghlans cu amnar pentru situatii de supravietuire, bushcraft, tabere cercetasi.

Flint Wheel Coghlans este un kit complet pentru realizarea focului in mod traditional, inglobat intr-o capsula rezistenta la apa.

Acest kit iti da posibilitatea sa aprinzi un foc in aproape orice conditii cu o singura mana.

Kitul include 6 bucati de iasca din bumbac tratate cu parafina si depozitate in siguranta in partea inferioara a capsulei. De asemenea, kitul include 3 rezerve de cremene. Functioneaza similar rotitei de la bricheta eliberand scantei.

Dupa terminarea celor 6 rezerve poti inlocui cu iasca, coaja mesteacan, iuta etc.

Caracteristici Kit de aprins focul in capsula etansa Coghlans :

-Rezistent la apă
– Reincarcabil
– Excelent pentru trusa de supraviețuire
– Funcționeaza in condiții meteorologice dificile
– Carabiniera inclusa
– 6 bucati de iasca din bumbac tratate cu parafina
– 3 cremene incluse


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber. Cos de gunoi pliabil Coghlans

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu