Kit ancorare hamac ultralight Bushmen

225,00 lei

In stoc

Pro Whoopie Slings -Treehuggers – Carabiniere ultralight – set complet Ultralight de ancorare a hamacului. Cantareste doar 160 grame

Perfecte pentru camping, supravietuire, backpacking, bushcraft, drumetii.

Compare

Produse cumparate la pachet

Kit ancorare hamac ultralight Bushmen contine:

Pro Whoopie Slings -Treehuggers – Carabiniere ultralight 21 grame – set complet Ultralight de ancorare a hamacului.  Cantareste doar 160 grame.

Il poti atasa oricarui hamac outdoor reducand considerabil greutatea din rucsac.

Pro Whoopie Slings

realizate din cordelina UHMWPE si sustin 700 de kg. Clipsurile de la capatul cordelinei este util pentru ancorarea bagajeriei si sustine o greutate maxima de 5 kg.

Pro Whoopie Slings au 3 m si pot fi folosite pe o distanta de la 90 la 300 cm. Cantaresc 30 g.

Carabiniere ultralight

Carabinierele ultralight Bushmen cantasesc doar 21 de grame si pot sustine greutate statica de pana la 12 KN, 1200 kg.

Dimensiuni: 8cm x 4,7cm

Deschidere: 20 mm.

Kit ancorare hamac ultralight Bushmen – Nu sunt recomandate pentru catarare!

 


Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

Multe studii arata ca bosimanii poarta unele dintre cele mai divergente (cele mai vechi) ramasite de ADN din rasa umana.

Prin urmare, San reprezinta, probabil, una dintre cele mai vechi populații existente si probabil sunt una dintre cele mai vechi si mai nemodificate genetic ramasite ale strămosilor stravechi ai omenirii. In prezent, stramosii bosimanilor mai traiesc in Botswana, Namibia si Africa de Sud.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate. Logo-ul companiei Bushmen – inspirat de picturi antice din piatră – prezintă o figură umana care detine primul multi-instrument folosit vreodata – un bat din lemn.

Speram sincer ca echipamentele Bushmen va vor insoti si va vor inspira expeditiile si calatoriile prin munti si padurile salbatice si, de ce nu ?…orase.

Compania Bushmen vine din Polonia si ofera o gama mare de hamace, prelate si accesorii de camping realizate din pasiune pentru outdoor. Produse inovative Bushmen sunt special concepute pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking. Kit ancorare hamac ultralight Bushmen

Informații suplimentare

Greutate 160 g
Dimensiuni 300 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Culoare

Material

Greutate

,

Straturi

Plasa insecte

Main Menu