Kershaw Ration Portocaliu

44,00 lei

In stoc

Ration este un multifunctional care iese in evidenta prin lingura de dimensiuni generoase si furculita cu dinti de dimensiuni mai mari. Alegerea editorilor Hunt Alaska in 2018.

Otel 3Cr13 cu pelicula protectoare – Food Safe, 36g. Furculita, lingura, carabiniera si deschizator de sticle.

Compare

Produse cumparate la pachet

Kershaw Ration Portocaliu

Ration este un multifunctional care iese in evidenta prin lingura de dimensiuni generoase si furculita cu dinti de dimensiuni mai mari. Alegerea editorilor Hunt Alaska in 2018.

Este un produs care nu trebuie sa iti lipseasca in nici o calatorie. Utilitatea si greutatea redusa il recomanda pentru drumetii montane, camping, bushcraft, supravietuire, pescuit si vanatoare, backpacking.

Include un deschizator pentru sticle, carabina utilitara pentru prindere pe ruscac, lingura si furculita. Este realizata din otel 3Cr13 placat cu o pelicula food safe care confera rezistenta la zgarieturi si usurinta in igienizare.

Kershaw Ration este un model de multifunctional spork compact de dimensiuni mici dar gandit pentru eficacitate maxima.

Functii:

– furculita;

– lingura;

– deschizator sticle;

– carabiniera;

Caracteristici:

– material: otel 3Cr13 cu pelicula protectoare – Food Safe;

– lungime: 11.7cm;

– greutate: 36 grame;

Impachetare: Blister;multifunctional spork kershaw ration portocaliu


Kershaw de la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un EDC de calitate.

Despre un Kershaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC pe care te poti baza.

Fondatorul Kershaw, Pete Kershaw, a inteles de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit. La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon. In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. Kershaw Ration Portocaliu

Compania reprezinta un joint venture Kershaw – Kai Group Japonia cu sediul in Tualin-Oregon, SUA

 

Informații suplimentare

Greutate 36 g
Dimensiuni 11,7 cm
Producator

Culoare

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu