Jacheta antitantari S Coghlans

112,00 lei

Stoc epuizat

Protectia finală impotriva tantarilor, a capuselor de lemn, a capuselor cerb și a altor insecte. Ideal pentru camping, outdoor, pescuit, supravietuire, calatorii, drumetii, bushcraft. Perfect in situatii de supravietuire

Compare

Produse cumparate la pachet

Jacheta antitantari S Coghlans

Protectia finală impotriva tantarilor, a capuselor de lemn, a capuselor cerb și a altor insecte.

Dispune de o plasă fină din 100% poliester.

Material: Poliester 1150 gauri/in²

Jacheta antitantari S Coghlans  este ignifuga, este usoara si racoroasa. Talia si mansete elastice cu fermoar la gat pentru acces usor la fata.

Jacheta este unisex si dimensiunile sunt în functie de greutate.

Mediu – se potrivește până la 200 lbs (91 kg)

Small- se potriveste pana la 160lbs ( 73kg)

Large – se potriveste pana la 240lbs ( 109kg)

Extra Large- se potriveste pana la 300lbs ( 136kg)

KIDS- recomandata copiilor peste 8 ani cu greutate de pana la 45 kg


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

 

Informații suplimentare

Producator

Main Menu