Inlocuitor de gheata Campingaz M5

7,00 lei

In stoc

Inlocuitor de gheata Campingaz M5 pentru lazi frigorifice portabile.  Aceste capsule sunt ideale pentru a pastra la rece bauturile, alimentele sau medicamentele in lazile frigorifice portabile clasice/ pasive sau gentile termoizolante. Refrigerantul este sigur pentru alimente, nu este toxic.

Pentru o eficienta maxima capsulele se introduc la congelator cu 2-4 ore inainte de utilizare. Campingaz M5 sunt recomandate pentru lazi frigorifice de 1-6 lt.

Caracteristici inlocuitor de gheata Campingaz M5:

- Dimensiuni: 15x7.5x2cm;
- Greutate: 200g;

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Inlocuitor de gheata Campingaz M5 pentru lazi frigorifice portabile.

Aceste capsule sunt ideale pentru a pastra la rece bauturile, alimentele sau medicamentele in lazile frigorifice portabile clasice/ pasive sau gentile termoizolante. Refrigerantul este sigur pentru alimente, nu este toxic.

Pentru o eficienta maxima capsulele se introduc la congelator cu 2-4 ore inainte de utilizare. Inlocuitorul de gheata functioneaza atata timp cat capsulele sunt inghetate. Folositi inlocuitorul de gheata deasupra alimentelor sau bauturilor.

Campingaz M5 sunt recomandate pentru lazi frigorifice de 1-6 lt.

Caracteristici inlocuitor de gheata Campingaz M5:

– Materiale non toxice;
– Se pot spala la masina de spalat vase;
– Reutilizabile;
– Componente: apa, carboximetilceluloza, Acticide si colorant albastru;
– Dimensiuni: 15×7.5x2cm;
– Greutate: 200g;


Campingaz – peste 70 de ani de experienta outdoor!

Nascute din dragostea pentru camping și viata in natura, impreună cu dorinta de a crea și inova mereu, produsele Campingaz® sunt instinctive, inspirate, simple, dar inteligente, bazate pe peste 70 de ani de experienta in domeniu.

Produsele Campingaz sunt apreciate de generații de consumatori si pasionați de outdoor, o incredere care a fost castigata prin crearea de produse sigure, fiabile si bine concepute, care nu reusesc niciodată sa dezamageasca.

Lucrurile simple sunt cele care conteaza!

Adesea gandurile simple provoaca idei marete; In 1949, un tânăr a plecat in camping impreună cu familia sa. Nu s-a gandit niciodata ca acest lucru marunt va influenta in viitor modul in care oamenii vor aprecia activitatile in aer liber.

Initial totul a pornit de la un cilindru revolutionar reincarcabil, compact, economic si usor de utilizat, „Bleuet”. Apoi Campingaz s-a nascut, iar activitatile in aer liber au capatat un cu totul alt sens.

Inovatiile Campingaz au schimbat perceptia pentru gatit in aer liber si aventura.

Produse Campingaz perfecte pentru: camping, drumetii, hiking, trekking, pescuit si vanatoare, camping cu familia!

Informații suplimentare

Greutate 200 g
Dimensiuni 15 × 7,5 × 2 cm
Producator

Activitate

, , , , , , , ,

Main Menu